Serdar Ortaç Rihanna ve Justin’e meydan okudu!

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç Rihanna ve Justin’e meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 16:29

Düet yaptıkları “İki Deli” adlı single’ı 20 Kasım’da piyasaya sürecek olan Hande Yener ve Serdar Ortaç, projeyle ilgili çok iddialı konuştu. İkili, Rihanna ile Justin Bieber’a bile meydan okudu.

Haberin Devamı

Hande Yener ile Serdar Ortaç, prodüktörlüğünü Polat Yağcı’nın yaptığı “İki Deli” single’ını 20 Kasım’da müzikseverlere sunacak. Klip için de 5 Kasım’da kamera karşısına geçmeye hazırlanan iki şarkıcı, detayları görüşmek üzere önceki akşam Yağcı ile Arnavutköy’deki Eftalya Balık’ta bir araya geldi. Kapıda beklediklerini öğrendiği habercileri içeri davet eden Ortaç, açıklamalarıyla şaşırttı. 

Serdar Ortaç Rihanna ve Justin’e meydan okudu

Biz de o kadar ses getiririz

Söze “Hande bana deli diyor, gerçi ikimiz de normal değiliz” diyerek başlayan Serdar Ortaç, ardından Rihanna ve Justin Bieber’ın geçen yaza damga vuran “Your Love” klibine gönderme yaptı, “İki Deli’nin klibi, eminim ki Rihanna ile Justin Bieber’ınki kadar ses getirecektir” dedi. Ünlü şarkıcının, iki dünya starının iç çamaşırlarıyla kamera karşısına geçtiği o kliple yarışma iddiası, yakında çekilecek “İki Deli” klibiyle ilgili merakı daha da artırdı. İsmail BAYRAK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!