Sercan Bursa'da kalacak

Güncelleme Tarihi:

Sercan Bursada kalacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 11:47

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Arjantinli futbolcu İnsua'nın ardından yıldız transferlerinin olacağını belirtirken, genç futlbolcu Sercan Yıldırım'ı göndermeyi düşünmediklerini söyledi.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, İstanbul'da Üniaktivite tarafından düzenlenen ve 525 üniversite kulübünün katıldığı "En Aktif Kulüp Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödül verdi. Levent'teki Microsoft Türkiye merkezinde düzenlenen ödül töreninde spor dalında birinci olan Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü'nün ödülünü veren Yazıcı, yaptığı konuşmada, ''Biz de Bursaspor olarak lig yarışını kazandık ve şampiyon olduk. Tarihi bir başarıya imza attık. Şampiyonluğun yanında bizi sevindiren bir şey daha var. Bütün Türkiye'nin takımı olduk. Bütün herkesin gücünü ve desteğini hissettik. Şampiyonluk kadar bu da bizim için mutluluk verici'' dedi.

İbrahim Yazıcı, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, ''Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Zaten güçlü bir kadromuz var. Kadromuzu muhafaza ettik. Eksik yerlerimizi güçlendiriyoruz. Insua gibi yıldız bir futbolcuyu transfer ettik. Yıldız transferlerimiz olacak. Çalışmalar sürüyor'' dedi.

Genç futbolcu Sercan Yıldırım'ı satmayacaklarının altını çizen Yazıcı, ''Sercan, bizim yıldız futbolcumuz. Bir şikayetimiz yok. Göndermemiz için bir sebep yok. Sercan'ı satmamız için çok değişik bir şeyin olması lazım" ifadelerini kullandı.

TSYD Başkanı Esat Yılmaer, spor yazarları Atilla Gökçe ve Gökmen Özdanak'ın katıldığı ödül töreninde Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan İbrahim Yazıcı, öğrencilerle bir süre sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!