Şenol Güneş'ten yönetime transfer mesaj!

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten yönetime transfer mesaj
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 20:37

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım kaptanı Tolga Zengin ile birlikte Süper Kupa maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bu sezon mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi mücadelesi için kadrosunun henüz yeterli olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Futbol şölenin yaşanacağı maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolga Zengin ve Şenol Güneş, taraftarlar ile birlikte güzel bir mücadelenin olacağını savundular.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Siyah Beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş kadrosunun henüz yeterli olmadığını söyledi.

İşte basın toplantısından notlar;

Tolga Zengin: "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, biz de hoş geldik. Yarın burada çok güzel bir maç olacak. Amacımız şampiyonluğun ardından bu kupayı da kazanarak yeni sezona moralli başlamak. Seyir zevki yüksek bir maç olmasını bekliyorum. Umarım kazanan da biz oluruz. "

Haberin Devamı

"Geçen sezon stoper bölgesinde 8 farklı oyuncu oynadı ve çok da büyük bir problem yaşamadık. Defansa yapılan takviyelerin uyum sorunu olacağını sanmıyorum. Çok kaliteli oyuncular, bize önemli katkıda bulunacaklardır."

Şenol Güneş: "Mevlana Şehri olan Konya'nın futbol şehri olmaya başladığını görüyoruz.Karşımızda iyi bir rakip var. Güzel bir maç olacak. Herkesin sevgi havuzuna, güzellik havuzuna değerler katmasını istiyoruz.Maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız, mücadele edeceğiz. Tabi ki zaman zaman gerginlik olabilir. Ancak maç bittiğinde yine dostluğun ve kardeşliğin devam edeceğini biliyoruz."

"Takıma yeni katılan arkadaşlardan tam anlamıyla hazır hale gelmeyenler olabilir. Ne yazık ki sayısal olarak, hem ligi hem de Şampiyonlar Ligi'ni götürecek durumda olduğumuzu söyleyemem. Mevcut kadromuzda sayısal eksiklikle olabilir ancak bir oyun felsefemiz ve anlayışımız var."

"Yarınki karşılaşmada genel olarak eski oyuncularımızdan kurulu bir kadroyla sahaya çıkacağız. Bizim için kimin oynadığından çok oynayanın ne verdiği önemli."

"Sağlıklı bir taraftar kitlesini tribünde görmek istiyoruz. "Ölmeye geldik" diyen değil futbolu seven insanlara ihtiyacımız var. Ders çıkarmamız gereken bir dönemden geçiyoruz. Futbol tek başına anlam ifade etmez. Rakipsiz futbol olmaz.Deplasman yasağının kalkması çok doğru bir adım. Futbol birleştirici bir unsurdur. Ülkenin birliğe ihtiyacı var. Taraftarların bunu göstermesi lazım."

Haberin Devamı

"Bu yıl gerginliğin çok daha az olacağı bir sezon geçmesini bekliyorum. Yarın Süleyman Seba'yı rahmetle anacağız. Taraftarlar ve futbolseverler arasında sevgi köprüsü kuralım..." (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!