Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten çarpıcı açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 20:38

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, katıldığı televizyon programında geride kalan sezonla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de Beşiktaş'ı 7 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştıran Şenol Güneş, geride kalan sezonla ilgili açıklamalar yaptı. A Spor'da konuşan deneyimli çalıştırıcı, sezon başında Volkan Şen transferinin gündeme geldiğini açıkladı.

ŞENOL GÜNEŞ, BEIJING GUOAN'DAN TEKLİF Mİ ALDI?
Volkan Şen'in Bursaspor'dan öğrencisi olduğunu hatırlatan Şenol Güneş, "Sezon başında Volkan Şen'i alabilirdik ama Ricardo Quaresma ismi geçince onualmaya karar verdik" şeklinde konuştu. Şenol Güneş ayrıca Bursaspor ile anlaşmadan önce Çin'de Burak Yılmaz'ın oynadığı Beijing Guoan ile anlaştığını ancak ülkenin çok uzak olması gerekçesiyle bu teklifi reddettiğini söyledi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TOLGA ZENGİN YORUMU
"Cenk Gönen'in gitmesini ve Muslera'nın yedeği olmasını istemedim ama o ayrılmak istedi. Boyko oynayamadığı için mutsuz ve sıkıntılı. Gitmek isterse veiyi bir kaleci bulursak alırız. Günay ve Boyko'nun durumlarını değerlendirdikten sonra kaleci transferi yapabiliriz. Bu sezon Tolga Zengin yeri geldikaptanlık yeri geldi ağabeylik yaptı. Şampiyonluğa önemli katkıları oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MARİO GOMEZ AÇIKLAMASI
Mario Gomez'i bana değil başkana sorun. Gideceğini tahmin etmiyorum. Giderse bu kararın kendisine bir yararı olmaz. Cenk Tosun'u siz daha görmediniz.Bu seyrettikleriniz sadece fragman."

"SOSA'YI İKNA ETTİM" 
Bana sorarsanız Gökhan Töre'nin Leicester City'nin yıldızı Mahrez'den daha yetenekli olduğunu düşünüyorum.Takıma katkısı da oldu. Ben geldiğimde Sosa mutsuzdu, gitmek istiyordu. Bu keyfi hiçbir yerde bulamayacağına ikna ettim.

ŞENOL GÜNEŞ'İN ŞAMPİYONLUK İLE İLGİLİ YORUMU
Kırılma anı diye bir şey yoktur. Ben Osmanlı maçında bile tedirgin bir şekilde maçı takip ettiğim. Kaybettiğim anda da teslim olmadık. Şampiyonlar Ligi'nde de her maçı kazanmak için oynayacağız. Herkesle yarışacağız ve her zaman hücum oynayacağız. Rakip güçlüyse tabii ki savunma yaparız ancak herzaman en iyisini oynamak zorundayız. Artık oyuncularım kendilerini Avrupa'da kanıtlamaya çalışmalı.

GÜNEŞ, GÖKHAN GÖNÜL İÇİN NELER DEDİ?
"Türkiye'nin tartışmasız en iyi sağ beki ancak Beşiktaş ile ilgili durumu hakkında bir şey söyleyemem." (Futbol Arena)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!