Şenol Güneş rotasyona hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş rotasyona hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 15:17

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 5 günde oynayacakları 2 maç öncesi kadroda değişikliğe hazırlanıyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Lokomotif Moskova 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar, Süper Lig'de 5 gün arayla Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarına çıkacak. 26 Ekim Pazartesi günü Antalyaspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, 4 gün sonra da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Teknik direktör Şenol Güneş yoğun maç trafiği nedeniyle Antalyaspor maçında bazı futbolcularını dinlendirmeyi düşünüyor. Deneyimli teknik adam son iki maçta ilk 11'de görev verdiği İsmail'in yerine sol bekte Tosic'i, Quaresma yerine de Olcay'ı sahaya sürmeyi planlıyor.

Güneş ayrıca bu sezon oynadıkları 11 maçın tamamında şans verdiği Gökhan Töre'yi de dinlendirebilir. Gökhan'ın yerine hücum hattının sağ kanadında Kerim Frei'a forma verme ihtimali olan tecrübeli çalıştırıcı, son kararını maç günü verecek.

Şenol Güneş; Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Atiba, Oğuzhan, Sosa ve Gomez'den ise vazgeçmeyi düşünmüyor. Sezon başından bu yana Beşiktaş'ın değişmezleri olan bu isimlerin Antalyaspor ve Kasımpaşa'ya karşı da ilk 11'de maça başlamaları bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!