"Sembolik bir listeydi"

Güncelleme Tarihi:

Sembolik bir listeydi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2012 14:52

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Kulüp Başkanı Halit Evin, yaptığı açıklamada, 12 Aralık'ta yapılan genel kurulda göreve seçildiğini hatırlatarak, yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri kendilerinden habersiz yazdıklarını söyledi.

Sakaryaspor'un kurtuluşu için yönetim listesi oluşturduklarını belirten Evin, “Olağanüstü genel kurul kararı aldık. Yönetim kurulunda yer alan kişilerin haberi olmadan bu listeyi yapmıştık. Tamamen sembolik bir listeydi. Şehri harekete geçirmek için yapmıştık. Şehrin bütünlüğünü sağlama adına yapılmıştı. Yönetimde yer alanları hiçbirinin haberi olmadan listeye yazmıştık” diye konuştu.

“Önümüzdeki seçimde de bu girişimin harekete geçeceğini düşünüyorum” diyen Evin, şunları söyledi: "Ben de bir liste çalışması yapacağım. Transferin açılması ve sezon sonu ligde kalabilmek adına 4 milyon gibi bir para lazım. Ben bu parayı tek başıma karşılayamam. Gereken maddi gücü sağlayacak bir yönetim bulamazsam aday olmam. Düşen bir takımın başkanı olmak istemem çünkü. İyi bir yönetim kuramazsam aday olmayacağım yanı.”

Daha önce yapılan genel kurullarda aday çıkmayınca kayyum heyetinin yönettiği Sakaryaspor'da 12 Aralık'ta genel kurul yapılmış, iş adamı Halit Evin'in hazırladığı listede şu isimler yer almıştı: “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ayşenur İslam ve Şaban Dişli, ilçe belediye başkanları Ali İnci, Ahmet Soğuk, Murat Kaya, Cavit Öztürk, Yaşar Yazıcı, Yusuf Alemdar, Zeynur Özer, Süleyman Dişli, Ertuğrul Özcan, Mehmet İspiroğlu ve İbrahim Uslu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Muzaffer Elmas, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (SESOB) Hasan Alişan, Ahmet Acar ve Fevzi Çelebi.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!