Selin Ortaçlı'nın yeni görüntüsü herkesi şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

Selin Ortaçlının yeni görüntüsü herkesi şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 11:40

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Ortaçlı yeni hali ile görenleri şoke etti. İç çamaşır tasarımcısı olan Selin Ortaçlı lohusa döneminde azmetti ve aldığı kilolardan kurtuldu. Peki; Selin Ortaçlı kimdir?, Selin Ortaçlı kaç kilo verdi? İşte detaylar ve Selin Ortaçlı'nın yeni görüntüsü…

Haberin Devamı

Osman Pazarlama filmi ile başarısını zirveden tutan usta oyuncu Şahan Gökbakar’ın henüz yeni doğum yapan eşi, verdiği hızlı kilolarıyla görenleri şaşkına çevirdi. Kısa sürede hamilelik döneminde aldığı tüm kilolardan kurtulan lohusa eş, fit görünümü ile görenleri adeta mest etti.

İç çamaşır tasarımcısı Selin Ortaçlı, hatırlarsanız 2012 yılında aşk yaşamaya başladığı sevgilisi, usta oyuncu Şahan Gökbakar ile 2015 yılında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz Aralık ayında ise çiftin Deniz Efe adında bir çocukları olmuştu. Henüz lohusalık döneminde olan Ortaçlı azmederek hamilelik döneminde aldığı kilolardan kurtuldu. Fit görünümü ile önceki gün Etiler Akmerkez’de objektiflere poz veren Ortaçlı görenleri şoke etti.

Haberin Devamı

Selin Ortaçlının yeni görüntüsü herkesi şoke etti

Selin ORTAÇLI Kimdir?

24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul doğumludur. Çok küçük yaşlarda tasarıma özel ilgi duyan Ayla Selin Ortaçlı, Deri Show tarafından düzenlenen tasarım yarışmasında birinci olmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini İtalyan Lisesinde tamamlamıştır.

Okul yıllarında başarılı bir öğrenci olarak dikkat çeken Selin Ortaçlı mezun olduktan sonra iyi bir dereceyle İtalya’nın en önemli okullarından birini kazanmıştır. Türkiye’ye olan düşkünlüğü ve sevgisi nedeniyle üniversite eğitimini de burada tamamlamıştır. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünde lisans eğitimi almıştır.

Kariyeri

İlk olarak kariyer hayatına modellik ile başlayan Ortaçlı, daha sonra çocukluğundan beri ilgi duyduğu moda tasarımcılığına başlamıştır.

Araf Zamanı, Kalp Hırsızlığı ve Kara Para Aşk dizilerinde rol almıştır.

2012 yılında aşk hayatı yaşadığı oyuncu sevgilisi Şahan Gökbakar ile 3 yılın ardından Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da dünya evine girmiştir. Aralık 2015 tarihinde ise bu evliliğinden Deniz Efe isminde bir oğlu olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!