Selçuk Şahin ve Egemen'den kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Şahin ve Egemenden kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 13:46

Kadrosunda çok sayıda Türk ve Türkiye'de oynamış oyuncu bulunduran İsviçre 2. Lig takımlarından FC Wil'in üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

Haberin Devamı

Çoğunlukla Türk futbolcuların forma giydiği ve Türk iş adamı Mehmet Nazif Günal'ın sahibi olduğu kulüpte anlaşmazlık olduğu iddia edildi.

Aargauer Zeitung Gazetesi'nin iddiasına göre, Mehmet Nazif Günal ile takımın futbol sorumlusu Erdal Keser arasında parasal sorunlar yaşanıyor. FC Willi futbolcularla yapılan anlaşmaya göre, galibiyet başına 3 bin İsviçre Frank’ı (9 bin TL), takımın 4 ile 7. sırada olması durumunda ise bin İsviçre Frank’ı (3 bin TL) ödenmesi gerekiyor. İddiaya göre bu anlaşma maddi açıdan sorun yarattı.

Selçuk Şahin ve Egemenden kötü haber

Öte yandan Egemen Korkmaz ve Mert Nobre'ye verilen ev tutulması ve araba tedarik edilmesi sözünün de yerine getirilmemesi takımdaki gerginliği artırıyor.

FC Wil İsviçre 2. Lig'inde son 4 maç sonunda 8 puanla averajla lider durumda. Takımda, Egemen Korkmaz ve Nobre'nin yanı sıra, Selçuk Şahin ve eski Fenerbahçeli Andre dos Santos da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!