Seksenler 191.bölümde neler olacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Seksenler 191.bölümde neler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 16:17

80’li yılları özleyenlere iyi gelecek bir dizi olan Seksenler dizisi 190. Bölümüyle geçen hafta izleyicilerinin karşısındaydı. Her bölümüyle izleyenleri geçmişe götüren dizinin yapımcılığını Birol Güven üstleniyor. Bu Cumartesi yayınlanacak 191. Bölümün fragmanı ise yayında! Peki, Seksenler ’in bu haftaki bölümünde neler olacak? Mahalleye gelen zengin iş adamı, mahalleliden neler isteyecek?

Haberin Devamı

Seksenler 191. yeni bölümde, Çınaraltı Mahallesi’ne “Zengin Adam” diye tabir ettikleri iş adamının gelmesi bütün mahalleyi ayağa kaldırır. Zengin iş adamı mahalleyi satın almak istediğini söyleyerek bizimkilere karşılığında ne istediklerini sorar. Güzel bir ev satın alıp bir an önce Nazlı ile kendi evine gitmek isteyen Ergun, plakçı dükkanını satmıştır. Plakçı dükkanını satın alan Niyazi olunca, Ergun deliye döner.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Rukiye Ergun’un satın almak istediği evin uzak olduğundan şikayet etmeye başlayınca, işler içinden çıkılamaz bir hal alır. Taze anne Gülden, bebek konusunda fazla endişeli bir insan olmaya başlamıştır. Gülden’in endişesi, Ahmet’e çok zor anlar yaşatır.

Seksenler 191. yeni bölümüyle Cumartesi saat 20.00'de TRT 1'de!

SEKSENLER 191.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı



SEKSENLER 190.BÖLÜMDE NELER OLDU?
Plakçı dükkanı satılıyor!

Çiçeği burnunda evliler Ergun ve Nazlı, kendi evlerini alana kadar Rukiye ve Fehmi’nin evinde kalmak zorundadır. Bu süreçte bir an önce kendi evlerine çıkmak isteyen Ergun ve Nazlı’nın plakçı dükkanını satıp, kazandıkları parayla ev almaktan başka çareleri yoktur. Öte yandan Ahmet ve Gülden, dokuz aydır hasretle bekledikleri bebeklerini kucaklarına almanın büyük heyecanını yaşamaktadır. Bebeğe konulacak isim, iki aile arasında tartışma konusu olur. Nazlı saçlarını sarıya boyatmaya karar verir. Kuaför azizliğine uğrayan Nazlı’nın saçları, pek de umduğu gibi olmaz.

SEKSENLER DİZİSİNİN AMACI NEDİR?
Seksenler dizisinin amacı Türkiye’nin 1980’lerin başından günümüze değin geçen otuz iki yıllık geçmişini ve değişimini klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatmaktır. Seksenler dizisinde sosyal hayattaki değişim, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği gözler önüne serilir. Seksenler dizisi kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuktur.

Seksenler 191.bölümde neler olacak - izle

Haberin Devamı

SEKSENLER DİZİSİNİN KONUSU
Seksenler dizisi kırk yaşındaki ortanca kardeş Nazlı’nın abisi Ahmet’e getirdiği bir teklifle başlar. Bu teklif yaşlı anne babalarının yaşadığı ve kendi büyüdükleri evin satılması ile ilgili babalarını ikna etmeleri üzerinedir. Hatıralarla dolu bu ev kat karşılığı satılırsa hepsi maddi olarak rahatlayacaktır ama önlerindeki en büyük sorun babanın buna nasıl ikna edileceğidir.

Üç kardeş o gece ikna etmek amacıyla babalarının karşısına çıkarlar. Bu evde hatıraları ile birlikte yaşayan babalarına evin satılması konusunu açmak bile bir derttir. Birlikte yedikleri yemek sırasında en büyük kardeş Ahmet yavaş yavaş geçmişteki günleri hatırlamaya başlar ve hatırladıkça babalarına bu teklifi götürmenin ne kadar zor olduğunu idrak eder. Çünkü babalarının bu evle kurduğu duygusal bağ aslında geçmişe olan özlemidir. Ahmet de eski günleri hatırladıkça bu duyguya kapılır.

Haberin Devamı

Ahmet’in hatırladığı yıllar 1980’lerdir. Seksenler aslında hepsinin hayata adım attığı yıllardır. Geçmişe döndüğümüzde bu ailenin erken yıllarını, kavgalarını, sevgilerini, evliliğe ilk adım atışlarını, ilişkilerinin yapılanmasını görmeye başlarız. Örneğin günümüzde evli ve çocuklu olan Ahmet ile Gülden’in geçmişine döndüğümüzde asla olamayacak imkansız bir aşk hikayesine başlarız. Seyirci bu bölümler boyunca “Ahmet’in umutsuz aşkının nasıl olup da evliliğe dönüştüğünü” merak etmeye başlar.

Nazlı o yıllarda kendisine aşık olan iki gençten birini nasıl seçmiştir. Seçmediği adam yıllar sonra boşanmış olan Nazlı’nın karşısına çıktığında neler yapacaktır.

Seksenler 191.bölümde neler olacak - izle


Haberin Devamı

SEKSENLER OYUNCULARI KİMLERDİR?
Seksenler dizisinin başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut ve Necmi Yapıcı gibi ünlü isimler vardır.

Rasim Öztekin: Fehmi karakterine can veren usta oyuncu Rasim Öztekin, Seksenler dizisinde geleneksel-modern kıskacına takılıp kalmış bir babayı oynamaktadır. Nazlı, Ahmet ve Çağatay’ın babası olan Fehmi’nin en ünlü lafı “İcat Çıkartma”dır.

Özlem Türkad: Rukiye karakterine can veren Özlem Türkad, Seksenler dizisinde, her geleneksel Türk annesi gibi çocukları ve babaları arasında paravan görevini gören bir annedir. Rukiye’nin bu hayattaki en büyük amacı çocuklarının SSK’lı bir işte çalışması ve hayırlı kısmetlerle evlenmesidir. Rukiye’nin en sık kullandığı cümle “ SSK’sı var mı çocuğum?” dur.

Haberin Devamı

Şoray Uzun: Ahmet karakterine can veren Şoray Uzun, Seksenler dizisinde Gülden’e aşık olan ve tek isteği onunla mutlu bir yuva kurmak olan delikanlı bir gençtir. Ahmet, sadece Nazlı ve Çağatay’ın değil, tüm mahallenin de abisidir.

Yasemin Çonka: Nazlı karakterine can veren Yasemin Çonka, Seksenler dizisinde annesinin evlilik ısrarlarından sıkılmış, üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan, mahallenin Ergun Plak’ına aşık genç bir kızdır. Önceleri bu aşkı ailesinden saklasa da şimdilerde Ergun ile olan birlikteliğini resmiyete taşıyıp nişanlandıkları için, ailesinin haberi vardır. Ancak ailesi bu birlikteliği hiç desteklememektedir.

İlker Ayrık: Çağatay karakterine can veren İlker Ayrık, Seksenler dizisinde ailenin laftan anlamaz, haylaz ama bir o kadar da duygusal olan en küçük çocuğudur. Şimdilerde askere gitmeye hazırlanan Çağatay’ın en büyük hayali, ünlü bir yazar olmaktır. Çağatay’ın en büyük hobisi ise futbol oynamaktır. Futbolcu olmaya çalışmış ama ne yazık ki becerememiştir. Gülden karakterine can veren Ayşe Tolga, Çınaraltı mahallesinin en güzel kızı, Nazlı’nın en yakın arkadaşı ve Ahmet’in eşidir. Başlarda Ahmet’e hiç yüz vermese de, sonrasında aralarında çok büyük bir aşk başlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!