Seksenler 188. bölüm fragmanında Ergun kaçırılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Seksenler 188. bölüm fragmanında Ergun kaçırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 11:31

Seksenler 188. bölüm fragmanında eğlenceli olduğu kadar heyecanlı sahnelerde bu bölümde yerini alacak. Tam düğün sırasında bir çok aksilik yaşanırken bu seferde damat Egun kaçırılıyor. Seksenler 188. bölümde olaylar eksik olmuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında gündem Nazlı ve Ergun'un düğünü olsa da kaçırılma sahne son bölüme damga vuracak gibi gözüküyor. Peki Seksenler 188. bölümde başka neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Seksenler 188. bölümde bu hafta düğün telaşı artık son bulunuyor denirken, Ergun'un tam da düğün günü kaçırılması ortalığı karıştırıyor. Nazlı'nın hayalleri yıkılırken, Ergun'un neden düğüne gelmediği önce anlaşılmasa da sonra tüm mahalleli telaşlanıyor. Peki Seksenler 188. bölümde başka neler yaşanacak? Dizinin yeni bölüm fragmanında eğlenceli sahnelerin yanı sıra bu hafta heyecanlı sahnelerde yer alacak. Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı Seksenler 188. bölümü 9 Nisan Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında!

SEKSENLER 187. BÖLÜM ÖZETİ
Türkiye'nin 80'li yıllarını klasik bir Türk ailesi üzerinden anlatan Seksenler 187. bölümünde yaşanacaklar şöyle; Ergun ve Nazlı'nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun'un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatır.Ergun, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir. Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar. Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanır.Nazlı'nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla beklemektedir. Nazlı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.
Nazlı’nın Kına Gecesinde Duygusal Anlar Yaşanacak!Ergun ve Nazlı’nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun’un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatır.Ergun, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir. Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar.

Haberin Devamı

Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanır.Nazlı’nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla beklemektedir.Nazlı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.

Haberin Devamı

SEKSENLER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?
Nikah Şahidi Tartışması Büyüyor! Ergun ve Nazlı’nın düğün hazırlıkları başlamıştır. Nazlı nikah şahidi olarak en yakın arkadaşı Gülden’i isterken, Fehmi ise mahallenin büyüğü, Şimbil bakkal Mehmet’e şahit olması konusunda söz vermiştir.
Fehmi ve Nazlı birbirlerinden habersiz bu iki insana söz verirken, Gülden ve Mehmet şahit olacakları için çok heyecanlıdır.Gülden’in doğum sancıları günden güne artmaktadır. Ahmet ve Gülden’in bebekleri gelmek üzeredir. Öte yandan Elvan’la evlenmek isteyen Şahin, Pastacı Sami’nin tek şartını yerine getirmek için pastanede çalışmaya başlar. Rukiye ve Fehmi, Şahin’in Sami’nin yanında çalışmaya başlamasından çok mutlu olsa da, pastanecilik Şahin’e göre bir iş değildir. Şahin, pastanenin altını üstüne getirir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!