Schalke'den bomba transfer

Güncelleme Tarihi:

Schalkeden bomba transfer
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2013 13:38

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'ün, İtalyan külübü Milan'dan Kevin-Prince Boateng'i transfer etmek üzere olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Schalke 04 Kulübü'nden yapılan açıklamada, Boateng'in transfer edilmesinin planlandığı ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi. Bild gazetesinin haberine göre, Boateng'in Schalke 04 ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve transfer maliyetinin yaklaşık 12 milyon avro olacağı belirtildi. Gazeteye konuşan Alman kulübünün başkanı Clemens Tönnies, oyuncuyla anlaştıklarını ve transferin gerçekleşecek olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, Boateng'in ihtiyaç duydukları oyuncu olduğunu kaydetti.

Berlin doğumlu olan Gana Milli Takımı oyuncusu Boateng, daha önce Tottenham Hotspurs, Portsmout, Borussia Dortmund ve Hertha Berlin'de oynadı. 2010 yılında Milan'a transfer olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Serie A'da 74 karşılaşmada 10 gol attı. Kevin-Prince Boateng'in kardeşi Alman milli oyuncu Jerome Boateng, Bayern Münih'te forma giyiyor.

BAKMADAN GEÇME!