Savaşçı 3. bölüm fragmanında Kağan için yol ayrımı!

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı 3. bölüm fragmanında Kağan için yol ayrımı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 10:54

Savaşçı 3. bölüm fragmanında sınır dışından gelen kafileyi Türkiye'ye sağ salim getirmekle mükellef olan Kılıç Timi, zor şartlar altında örgütle mücadele verecektir. Aksiyon ve heyecanın bir hayli fazla olacağı Savaşçı dizinin 3.yeni bölüm fragmanında, Kılıç Timi harekatı ısrarla sürdürecektir. Peki, Savaşçı dizisi 3. yeni bölüm fragmanında Yüzbaşı Kağan, dizinin yeni bölüm fragmanında babasının katilini mi öldürecek? Yoksa, arkadaşının hayatını mı kurtaracak? İşte, detaylar

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi yayınlanan 3. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacak. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren milli duyguları öne çıkaran Savaşçı dizisi yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Üsteğmen Serdar’a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. İşte, Savaşçı yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Üsteğmen Serdar’a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. Ya arkadaşının hayatını kurtaracak, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı görecek. Karargahta diken üstünde bulunan Kopuz Albay da, Kılıç Timi de, Kağan’ın atacağı adımı merak ve endişeyle beklerken, herkesi şok edecek hamle, yine Tepegöz’den gelir. Kılıç Timi, arkadaşları için bir kez daha zamana karşı nefes kesen bir yarışa girer.

Haberin Devamı

Kazanan kim olacak: Pusular ve kalleşlikler içinde kol gezen ölüm mü, yoksa inatla yaşatmayı seçenlerin bitmeyen umudu mu?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.

Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.

BAKMADAN GEÇME!