Şarkıları biliniyor kendi tanınmıyor

Güncelleme Tarihi:

Şarkıları biliniyor kendi tanınmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2007 00:00

"Vazgeç Gönül" şarkısıyla adını duyurduktan sonra 8 yıl müzik piyasasından uzak kalan Zeynep Dizdar, "İlle de Sen" albümüyle 2006’da en çok dinlenenler arasındaydı.

"İlle de Sen" adlı albümüyle müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan, 2006 yazında en çok dinlenen şarkılara imza atmasına rağmen tanınmadığını söyleyen Dizdar, yakınlarının kendisine "Yüz’süz star" dediğini söyledi.

"Vazgeç Gönül" adlı şarkısıyla adını duyurduktan sonra 8 yıl müzik piyasasından uzak kalan Zeynep Dizdar, "İlle de Sen" adlı albümüyle 2006 yılında en çok dinlenen isimler arasındaydı. Sesinin ve şarkılarının yüzünden daha çok tanındığını belirten Dizdar, bu durumdan rahatsızlık duymadığını şu sözlerle dile getirdi: "Albümde bulunan ’İlle de Sen’, ’Yok Yok’ ve ’Zehir Gibi’ adlı şarkılarım büyük beğeni gördü. Bunların dışında üç ayrı şarkım radyolarda sürekli çalıyor. Ekstra çalışmalarım devam ediyor, başımı kaşıyacak vaktim yok. Bir sanatçının isteyeceği başka ne olabilir ki... Şarkılarım bu kadar bilinmesine rağmen yüzümün çok fazla tanınmamasının tek nedeni özel hayatımla ve her gece bir yerlerde dolaşmamamdan kaynaklanıyor. Bu yüzden bazı yakınlarım bana ’yüz’süz star’ diye espriler yapıyor. Sadece işimle gündeme gelmek en çok istediğim şeydi ve bunu başardım. Şimdi yeni albüm için süper şarkılar hazırladım..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!