Sarıyer’den görkemli merhaba

Güncelleme Tarihi:

Sarıyer’den görkemli merhaba
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2014 16:30

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden İstanbul ekibi, coşkulu bir törenle 2014-15 sezonunu açtı.

Haberin Devamı

Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, 2014-2015 sezonuna görkemli bir törenle merhaba dedi. Atatürk Anıtı önünde kurulan podyumda Sarıyer halkını selamlayan voleybolculara, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de eşlik etti. Törende bir konuşma yapan Genç, şunları söyledi:

“Yerel yönetimlerden artık sadece asfalt dökmek ve çöp toplamak gibi sıradan işler beklenmiyor. Asıl kazanımlar o bölgenin halkının daha iyi koşullarda yaşaması, daha rahat bir ortamda barınması ve daha mutlu olmasıdır. Spora, sporcuya, Sarıyer’in çocuklarına ve gençliğine güzel bir gelecek kurmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” dedi.

Tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin’in esprili sunumuyla gerçekleşen sezon açılış töreni alana gerilen file eşliğinde oynanan ilginç bir voleybol maçıyla son buldu. Sarıyerli vatandaşlar, Boğazın Sultanları ve eski voleybolculardan Deniz Pulaş, Eylem Şenkal ve Ceylan Saner gibi ünlü simalardan oluşan iki karma takımın mücadelesi, alanı dolduran yüzlerce Sarıyerli tarafından ilgiyle seyredildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!