Santrfora ihtiyacımız var - Ona hoca karar verir

Güncelleme Tarihi:

Santrfora ihtiyacımız var - Ona hoca karar verir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2011 00:00

İki defa şampiyonluğu son maçta kaçırdık ama hiçbir zaman Fenerbahçe tarihine leke sürmedik.

Haberin Devamı

Futbol takımı hakkında eleştirilerde bulunan sarı lacivertli kongre üyesi transfer yapılması gerektiğini söyleyince, başkan bunu Aykut Kocaman’ın bileceğini söyledi.

DÜN yapılan Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısına başkan Aziz Yıldırım ile divan kurulu üyesi Zafer Uzunoğlu’nun atışması damga vurdu. Toplantıda futbol takımının durumu hakkında eleştirilerde bulunan Uzunoğlu ile Aziz Yıldırım arasında şu diyaloglar yaşandı...
Zafer Uzunoğlu: Oynadığımız futboldan ne kadar memnunsunuz? Bizler üye olarak aidatımızı ödüyor, televizyonumuzu izliyoruz, birçok şeyi yapıyoruz. Katkı ise maksimumu yapıyoruz. O zaman bize de bu maksimumu verin artık.
Söz verdim ama...
Aziz Yıldırım: Bir öneriniz varsa söyleyin. Sizler eve gidiyorsunuz. Biz sokağa çıkamıyoruz. En çok biz üzülüyoruz. 2 defa son maçta şampiyonluğu kaçırdık. Ama hiçbir zaman F.Bahçe tarihine leke sürmedik.”
Zafer Uzunoğlu: Başkanım önerilerimi tabii ki iletirim. Bu takımın santrfora ihtiyacı var.
Aziz Yıldırım: Ona teknik direktör karar verir. Hangi mevkiye adam alın derse oraya alırız.
Şeker, kalp, boşanma
Zafer Uzunoğlu: 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vermiştiniz başkanım.
Aziz Yıldırım: Aziz Yıldırım söz verdi ama son maçta kaybedeceğimizi bilerek söz vermedi. 15 gol pozisyonumuz vardı.
Üyelerden Eli Niyego ise, “Aziz Yıldırım F.Bahçe’den 3 şey kazandı. Şeker hastalığı,  kalp hastalığı ve ailesinden boşanma” dedi.

Haberin Devamı

15.5 milyon TL gelir fazlası oldu

FENERBAHÇE İkinci Başkanı Nihat Özdemir, sarı lacivertli kulübün 2010 yılı gelirlerinin, giderlerden 15 milyon 572 bin 749 lira fazla gerçekleştiğini açıkladı. Kulüpte ilk defa bu boyutta bir gelir fazlası olduğunu bildiren  Özdemir, yatırım çalışmalarının ilk günkü heyecanla devam ettiğini kaydetti. Ataşehir’de yapımı süren spor salonu ve kompleksin kaba inşaatının  önümüzdeki hafta tamamlanacağını belirten Özdemir, Topuk Yaylası’ndaki tesislerin de bahar aylarında açılışının yapılacağını ifade etti.

Fener’in borcu 254 milyon TL

DİVAN Kurulu toplantısında Fenerbahçe’nin borcu da açıklandı. Buna göre, sarı lacivertli kulübün 2015 yılına kadar ödemesi gereken tahakkuku yapılmış borç tutarının 254 milyon 896 bin 41 lira olduğu açıklandı. Kulübün, 2010 yılı kayıtlarının büyük ölçüde tamamlandığını bildiren Denetleme Kurulu Üyesi Doğan Yeşin, 2010 yılında 314 milyon 940 bin 809 lira gelir elde edildiğini açıkladı. Sarı lacivertli kulübün geçtiğimiz yıl içinde toplam 299 milyon 368 bin 60 lira gideri olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!