Saniyede 500 dolar kazanıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Saniyede 500 dolar kazanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2006 00:00

Amerika’da televizyon kanalları arasında yaşanan çılgın reyting rekabeti oyunculara yarıyor. TV oyuncularının aldığı ücretler bazen Hollywood starlarını bile gölgede bırakıyor. Charlie Sheen, Teri Hatcher, Hugh Laurie, Jamie Lynn Sigler ve Kiefer Sutherland saniyede 500 dolar kazanıyorlar.

Bölüm başına 1 milyon dolar

CBS kanalının ünlü Two and a Half Men dizisinde başrol oynayan Charlie Sheen, yeni sezonda bölüm başına 1 milyon dolar ücret istiyor. CBS kanalının yöneticileri, henüz aktörün isteğine olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediler ancak Sheen, şu anda bile saniyede 500 dolara kazanıyor.

En çok o kazanıyor

Donald Sutherland’in oğlu Kiefer Sutherland, 24 dizisi sayesinde kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. Fox kanalının çektiği dizide aktör, sekiz sezon daha dünyayı belalardan kurtarmaya çalışacak. Bu çabasının karşılığında ise aktöre tam 40 milyon dolar ödenecek.

200 bin doları zorluyor

The Sopranos dizisinde Meadow rolünü üstlenen Jamie Lynn Sigler’in, aslında TV’de uzun bir geçmişi yok. Dizide 65 bölümdür rol alıyor. Kamera karşısındaki başarısı sayesinde geçtiğimiz sezon 120 bin dolar ücret alıyordu. Söylentilere bakılırsa genç oyuncu, yeni sezonda bölüm başına 180 bin dolar alacak.

285 bin dolar yetmiyor

Desperate Housewives dizisinin seksi oyuncusu Teri Hatcher, bölüm başına tam 285 bin dolar kazanıyor. 41 yaşındaki oyuncunun, yeni sezonda alacağı ücret ise henüz belli değil. Oyuncunun yapımcılarla sıkı pazarlığı yeni sezonun ilk bölümüne kadar devam edeceğe benziyor.

Emmy adaylığı yaradı

47 yaşındaki oyuncu Hugh Laurie, rol aldığı Fox’s House adlı dizideki başarılı performansıyla Emmy’ye aday gösterildi. Bu başarı aktörün ücretine de yansıdı. Laurie, dizinin üçüncü sezon bölümleri için 275 bin dolar ücret alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!