Şampiyonluk balosu İstanbul’u sallayacak

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk balosu İstanbul’u sallayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2009 00:00

2008-2009 sezonunu Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası şampiyonluklarıyla tamamlayan Beşiktaş’ta şampiyonluk balosu bugün İstanbul’da yapılacak.

Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleştirilecek baloya kulüp başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri, siyah beyazlı futbolcular, teknik heyet ve davetliler katılacak. Sunuculuğunu Meltem Cumbul’un yapacağı baloda, Serdar Ortaç ve Hadise sahne alacak.
Balonun hazırlıkları sırasında eski yönetici Fikret Ercan’ın görüşlerine başvuran Yıldırım Demirören’e, “Dünyaca ünlü bir sanatçı getirelim” önerisinde bulunuldu. Ancak Demirören, “Türk sanatçı istiyorum” diye reddedince Hadise ve Serdar Ortaç’ta karar kılındı. 8 kişilik masaların 12’şer bin dolara satıldığı baloya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ordu komutanları da davet edildi. Barkovizyon gösterilerinin yapılacağı baloda, Hadise ve Serdar Ortaç’ın yanı sıra dans grupları da gösteri yapacak. Saat 20.00’de verilecek kokteyl ile başlayacak balo, saat 01.00’de sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!