Şampiyon olamıyorsak Devler Ligi var

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon olamıyorsak Devler Ligi var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2011 00:00

Beşiktaş antrenörü Tayfur Havutçu, Karabükspor maçına iyi başlayamadıklarını ve baskıyı kurmakta zorlandıklarını söyledi.

Baskı kurduktan sonra ise yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Havutçu, “Almeida’nın vuruşunun gol olduğunu TV’den gördük. Maalesef futbolda böyle hatalar var. Dünya Kupası’nda da olmuştu” dedi.

Puan cetvelinde zirvenin gerisinde olduklarını da kaydeden Havutçu, “Bizim hedefimiz bir seri yakalayıp üstlere tırmanmak. 14 maçımız var. Maksimum puan toplamak istiyoruz. Şampiyon olamıyorsak da en kötü Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı kovalayacağız” diye konuştu.

Schuster’in cezası bitti

İSTANBUL BŞB maçında hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle önce 3 maç ceza alan, ancak cezası dün Tahkim Kurulu tarafından iki maça indirilen Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Karabükspor karşılaşmasını locadan takip etti. Alman hoca kupadaki Gaziantep BŞB maçı sonrası dün de sahaya inmeyerek cezasını tamamlamış oldu. Bu arada Tahkim Kurulu, Aurelio’ya verilen 2 maçlık cezaya yapılan itirazı ise reddetti...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!