Sahte aşkım hiç olmadı

Güncelleme Tarihi:

Sahte aşkım hiç olmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2007 00:00

Pop müziğin sevilen isimlerinden Doğuş, bu kez hayranlarıyla Kanal D’de yayınlanan "Sana Mecburum" adlı dizide buluşuyor.

Dizide bir hayranıyla sahte aşk yaşayıp tekrar yükselişe geçen popstar Sertan’ı canlandıran Doğuş, "Dokuz albüm çıkardım, sahte aşka gerek duymadım" diyor.

Sana Mecburum dizisinin teklifi nasıl geldi?- Dizinin senaryosu bana Stelyo Pipis aracılığıyla geldi. Senaryoyu okuyunca çok etkilendim. Teklifi kabul ettim.

n Senaryoda sizi cezbeden neydi?

- Senaryo bana gelmenden önce yurtdışına çıkmayı planlıyordum. Hollanda, Almanya ve Fransa’ya gidecektim. Senaryodan etkilenince bu planımı ertelemek zorunda kaldım. Uzun zamandır herkes benden dizi veya sinema bekliyordu. Bu projelerde hep direkten döndüm. Ancak bu diziyi de değerlendirmek istedim. Projenin samimiyetine ve sıcaklığına inandım.

n Dizideki rolünüzden biraz bahsedebilir misiniz?

- Dizide, popstar Sertan karakterini canlandırıyorum. Sertan, ilk kasetinde çıkış yakaladıktan sonra ikinci kasetinde düşüş yaşayan bir yıldız. Sertan’ın yapımcısı Şükrü, ikinci kasedin satması için bir dolu etkinlik düzenliyor. Bu etkinliklerden biri de Sertan’ın fan kulübünden bir hayranıyla baş başa yemek yemesi. İşte olaylar bu noktadan sonra başlıyor. Sertan’ın özel şoförlüğünü yapan Erol ise karşı komşusu Leyla’nın Sertan’a olan hayranlığını bildiği için yemek yiyecek şanslı kişinin Leyla olmasını sağlıyor. Sertan daha sonra Leyla sayesinde tekrar çıkışa geçmek için çabalayacak.

MANKENLERİ KULLANIYORLAR

n Popüler dünyadada sahte aşklar yaşanıyor. Bir sanatçı düşüşe geçtiği zaman değişik yollara başvurabiliyor...

- Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum. Ben yaklaşık 11 yılımı sanat dünyasına verdim. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Dokuz tane albüm çıkardım, bu tip bir şeye gerek duymadım... Belki ilk albümünü çıkartacak olan biri için böyle bir şey söylenebilir, gerçek hayatta. Genelde böyle şeyler için mankenleri kullanıyorlar.

n Sizin böyle kaygınız oldu mu?

- Benim böyle bir kaygım olmadı. Ben insanlara ’Gamsız’ diye seslendim. Benim bir hikáyem vardı... O yüzden bir hikáye aramaya ihtiyaç kalmadı. Biz adam gibi yaptık albümlerimizi.

n ’Sana Mecburum’daki anlamı gerçek hayatta birine yüklediniz mi hiç?

- Doğuş: ’Sana Mecburum’ çok detaylı, her tarafa açık bir kelime.

n Popstar’da ekrana gelen büyük beklentiler içine girenlerin hayatını mı anlatacaksınız?

- Biz popstar yarışmasıyla alakalı bir dizi yapmıyoruz. Bu çok farklı bir dizi. Sertan’ın bir tane albümü var çok iyi satmış, ikinci albümünde düşüş yaşıyor. Ancak hayranıyla yaşadığı aşk dedikodularıyla beraber, tekrar bir yükselişe geçiyor.

n İlk defa bir dizide rol alıyorsunuz. Dışarıdan gelen tepkiler nasıl?

- Hep olumlu tepkiler aldım. "Biz senden böyle bir şey bekliyorduk" diyenler oluyor. Her şey istediğim gibi gidiyor. Dizi çekimleri çok yoğun geçiyor ama bir o kadar da keyifli...

n Sizin için aşkın önemi nedir?

- Doğuş:
Aşk güzel bir şey...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!