Sahnelerde bu hafta

Güncelleme Tarihi:

Sahnelerde bu hafta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2015 11:56

Haberin Devamı

ÇİNGENE ATEŞİ SAHNEDE

Hindistan’dan Balkanlar’a oradan Sulukule’ye uzanan Çingene ateşi İstanbul’u yakacak gibi. Çünkü Müzik grubu Fire of Gypsy, geleneksel Çingene dansı ile Bo Sahne’ye çıkıyor. İngilizce altyazı uygulanan gösteri öncesi ve sonrasında yapılacak soğuk şerbet ile Türk lokumu ikramını kaçırmayın. Fire of Gypsy, çarşamba 22.00’de sahnede. Biletler Biletix’te. Adres: Ağa Hamamı Sokak No.18/1, Cihangir, İstanbul.

Sahnelerde bu hafta

ANKARALI ÇOCUKLAR YAŞADI

Alpino Çocuk Tiyatrosu’nun Türkiye’de toplam 43 il 85 ilçe gezip 55 binden fazla çocukla buluşan ‘Alpino Kumpanyası’ adlı oyunu bugün Ankara’daki Alnıaçıklar AVM’de iki temsil yapacak. Cem Birinci’nin katkılarıyla faaliyetlerini sürdüren tiyatronun gösterisi ücretsiz olarak izlenebilir.

Sahnelerde bu hafta

Haberin Devamı

YOZLAŞAN AŞKIN KOMEDİSİ

Sezonun en iyi oyunlarından biriydi, ‘İki Kişilik Yaz’. Sezon kapandı ama üzülmeyin, oyunu yarın ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda izlemeniz mümkün. 27. ENKA Kültür Sanat Buluşmaları kapsamında sahnelenen oyun 21.15’te başlayacak. David Greig ve Gordon McIntyre imzalı metne Serkan Salihoğlu’nun hazırladığı iyi rejiye ve Gizem Erdem ile Tuğrul Tülek’in birbirleriyle mükemmel bir uyum içerisinde saat gibi işleyen performanslarına hayran kalacaksınız. Biletler Biletix’te.

Sahnelerde bu hafta

İZMİR’DE BİR VAN GOGH

Tiyatro Gerçek’in Van Gogh’un portresini sahneye taşıdığı oyunu ‘Van Gogh’, çarşamba 22.00’de İzmir’deki Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda. Tek kişilik oyundaki ayakta alkışlanacak performansıyla Hakan Gerçek, resme başlayışından intiharına kadar geçen sürede Van Gogh’un yaşadıklarını sahneye getiriyor. Biletler Biletix’te.

Sahnelerde bu hafta

Haberin Devamı

İZLEMEYEN KAÇIRMASIN

Engin Hepileri’nin kurduğu Tiyatro.iN’in ilk oyunu ‘Katil Joe’ Amerikalı yazar Tracy Letts imzalı bir kara komedi. Anavatanından, ülkemizde ve tüm dünyada baskın şekilde etkisini sürdüren popüler kültüre sert bir eleştiri yapıyor. Paranın, televizyonun ve uyuşturucunun etkisinde paralize olmuş küçük insanların, trajikomik yaşam çırpınışlarını çarpıcı bir biçimde anlatıyor. Her zaman kendini sınamayı bilen Mehmet Birkiye rejisiyle sahnelenen oyunda sahnede Engin Hepileri, Pelin Abay, Defne Halman, Mehmet Birkiye ve Taner Ölmez’i izleyeceksiniz. Hâlâ görmeyenler, perşembe 21.15’te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’daki temsili kaçırmasın. Biletler Biletix’ten temin edilebilir.

Sahnelerde bu hafta

BAKMADAN GEÇME!