Sahneden önce yarım şişe parfüm

Güncelleme Tarihi:

Sahneden önce yarım şişe parfüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 01:00

Yeni single’ı “Biz Burdayız”la yaptığı iddialı çıkışın keyfini süren Hadise, o iddiayı fotoğraf çekimlerine de taşıdı. Fazla kilolarından kurtulup iki beden incelen ünlü şarkıcı, bunun verdiği özgüvenle InStyle için hamamda objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

HADİSE KONSERİNDEN FOTOĞRAFLAR  

Yeni single’ı “Biz Burdayız”la yaptığı iddialı çıkışın keyfini süren Hadise, o iddiayı fotoğraf çekimlerine de taşıdı. Fazla kilolarından kurtulup iki beden incelen ünlü şarkıcı, onun verdiği özgüvenle InStyle için hamamda objektif karşısına geçti.

İnce askılı, yerlere kadar uzanan penye siyah elbise içindeyken bile neredeyse iki beden inceldiği fark ediliyor. Bu ara onu her gören, “Aman Tanrım, sana ne oldu böyle?” diye soruyor ve ekliyor, “Acayip incelmişsin”...
Bu tepki her kadın gibi elbette onun da hoşuna gidiyor. Hemen yüzünde tatlı bir gülümseme beliriyor. “Ne yaptın peki?” diye sorunca da hayat tarzını değiştirdiğinden söz ediyor: “Çok düzenli bir şekilde yiyorum, düzenli spor yapıyorum, vakitlice yatıp vakitlice kalkıyorum, kendime vakit ayırıyorum...”
Yaz aylarını boş geçirmek istemeyen, “Biz Burdayız” single’ıyla çok iyi bir çıkış yakalayan Hadise, şimdilerde bunun keyfini çıkarıyor. Onun için önemli olan başarısının sürekliliği... Son klipleri “Mesajımı Almıştır O”nun youtube’da 10 milyon 500 bin, “Biz Buradayız”ın ise 3 milyon 500 bin kere izlenmiş olması da hedefine uzak durmadığını gösteriyor zaten.

İKİ YILDIR DAHA ÇOK SAYGI DUYULUYORUM  

Her ne kadar Hadise’nin Türkiye’deki popülaritesinin Eurovision’a katıldığı 2009 yılında tavan yaptığını düşünsek de, asıl 2011’deki albümü ve 2012’de jüri üyesi olarak yer aldığı “O Ses Türkiye” ile sıçrama yaptığı bir gerçek: “Son iki yıldır daha çok saygı duyulduğumu hissediyorum. İnsanlar beni artık çok daha iyi tanıyor, kendilerine çok daha yakın hissediyor. Benim gerçek hayatımda nasıl olduğumu yarışmada gördüler. Gülmeyi, insanları mutlu etmeyi, konuşmayı çok sevdiğimi fark ettiler. Bence beni çok daha fazla sevdiler.”

Bu arada konserleri tüm Türkiye’de devam ediyor; kah İstanbul’da kah Ege’nin küçük bir kasabasında sahneye çıkıyor. “Beni izlemek herkesin hakkı. O yüzden mümkün olduğu kadar çok konser vermeye çalışıyorum” diyor Hadise... “Türkiye’de belediyelerin yaptığı festivaller sayesinde insanlar televizyonda gördükleri sanatçıları izleme fırsatı yakalıyorlar. Herkes sanat izlemeyi ve eğlenmeyi hak ediyor” diye de ekliyor.

TEK BAŞINA KALMAK BANA İYİ GELİYOR

Binlerce insana konser verip dakikalarca alkışlanan bir insanı başka ne tatmin eder ki hayatta: “Sahnede her şeyi unutabiliyorum. Sahne benim ilacım. Beni en çok mutlu eden yer orası. Bunu anlatmak çok zor. Ama aynı zamanda kendimle hep bir savaş halindeyim. Hep daha iyi olmak istiyorum. Bu beni yoruyor...”
Bu arada dans antremanlarını ihmal etmiyor. Hatta aklında tango derslerine başlamak var. “Belli mi olur belki sahnede de kullanırım” derken kim bilir kafasından hangi planlar geçiyor. Zaten hayatı hep prova yapmakla geçen Hadise için başarının sırrı bunda gizli.
Tüm bu yoğunluktan kurtulup dinlenmek için Ramazan ayı boyunca tatil yapmak niyetinde... İstikamet bu kez Belçika olmayacak çünkü yaklaşık bir yıldır boş zamanlarını İstanbul’daki evinde değerlendiriyor. Özellikle evde tek başına kalmak onun için büyük zevk: “Tek başına kalıp düşünmek iyi geliyor. Ama ailemle geçirdiğim vakitler de benim için çok kıymetli, o ayrı. Ama insan büyüdükçe evinden, ailesinden, annesinden kopup yoluna tek başına devam ediyor ya benimki de o hesap. Bu ailenizle aranızdaki bağı değiştirmiyor ama insan kendi evinde istediğini rahat rahat yapmak istiyor.”

GECE HAYATIM YÜZDE 0,5

Arkadaşlarıyla evde takılmayı, mumlar yakıp balkonda oturmayı, bir şeyler içmeyi, sohbet etmeyi seviyor... Ama dışarıda olmak da istiyor. “Sadece gece hayatım yüzde 0.5” diyor gülerek. Onun gece turları güzel bir yemek için iyi bir restorana gitmekten ibaret oluyor: “İstanbul’daki manzara dünyanın hiçbir yerinde yok. Özellikle yaz aylarında dışarda olmalı insan. Bu havada ben de kendimi içeri kapatamam. Vaktim olunca dışarıda, özellikle Boğaz’da yemek yemeyi seviyorum. O Boğaz yok mu, izledikçe insanın derdi kalmaz.”
O bunları anlatırken insan ister istemez Hadise’nin beline kadar uzanan saçlarına ve pırıl pırıl cildine takılıyor. Makyaj konusunda çok başarılı olduğunu zaten daha önce kulağımıza minik kuşlar fısıldamıştı. Evini konuşurken söz makyaj masasının üzerindeki ürünlere gelince bu tutkusu da bir kez daha gün yüzüne çıkıyor. “Makyaj yapmayı çok severim. Sahne makyajımı bile yüzde 85 kendim yaparım. Kirpik takmaya özellikle bayılırım. İlk kirpik taktığım günü hatırlıyorum. Kirpikler epeyce eğri durmuştu. Ama denedikçe, keşfettikçe nasıl daha kolay takılacağını buldum. Şimdi gözüm kapalı takabilirim” derken gözlerini kapatıp kirpiklerini gösteriyor.

KONSERE ÇIKARKEN YARIM ŞİŞE PARFÜM BİTİYOR

Makyaj konusunda ne kadar iddialıysa, saç konusunda da o kadar başarısız olduğunu söylüyor Hadise. Saçları için hep yardım alması gerekiyor. Ama bu konuda oldukça tutucu. Kendisini kesinlikle uzun saçlıyken çok daha iyi hissediyor. Kısa saçlı bir Hadise’yi ise aklından bile geçirmiyor. “Sahnede bana ve enerjime havalı bir saç lazım. Kendimi saçlarımı arkaya, sağa, sola atarken iyi hissediyorum” diyor.
Sahneye çıkmadan önce eski assolistler gibi bir parfümü başından aşağı boşaltmıyor ama şişenin neredeyse yarısını getiriyor. Şu sıralar favorileri Sarah Jessica Parker’ın New York’u ve Marc Jacobs’ın Lola’sı. Bu arada ekim ayında tutkulu bir aşkı anlattığı yeni single’ının adının da Parfüm olacağının bilgisini sözün bir kenarına iliştiriyor.

Haberin Devamı

JAWS KORKUSU YÜZÜNDEN DENİZDEN UZAK DURUYOR

Hadise, küçükken çok fazla “Jaws” filmi izlediği için yaz tatillerinde denizde yüzmek yerine güneşlenmeyi, kitap okumayı tercih ediyor: “Korksam da tatilde banana’lara, jet ski’lere binerim. Ama yüreğim ağzıma gelir. Kullanırken de hep ‘Şu anda bir köpekbalığı çıkarsa ne yaparım?’ onu düşünürüm. Hayalimde Afrika’ya gidip kafes içinde köpek balığı dalışı yapıp onları biraz daha yakından görmek var. Acaba böylece korumu yener miyim?”

Haberin Devamı

MALDİVLER’DE OLDUĞUMU DUYARSANIZ BİLİN Kİ EVLENMİŞİM!

Hadise’nin hayallerinde Maldivler’e gitmek var. “Nedense orası bana bir balayı rotası gibi geliyor. Eğer bir gün gazetede Maldivler’e gittiğimi okursanız bilin ki evlenmişim” derken büyük bir kahkaha patlatıyor. Yoksa böyle bir ihtimal mi var? “Çevremdeki herkes, özellikle eski okul arkadaşlarım bu ara evleniyor ve çocuk sahibi oluyor. Ama herkes kendine göre bir hayat yolu seçiyor. Benim seçtiğim yol hayranlarımla bir ömür geçirmek üzerine. Ben böyle mutluyum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!