Şahane Damat ilk bölüm tanıtımıyla ekranlara damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Şahane Damat ilk bölüm tanıtımıyla ekranlara damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 11:12

Şahane Damat 1. tanıtım videosuyla ne kadar eğlenceli bir dizi olacağının sinyallerini verdi. Star TV'nin yaz sezonu yayınlanacak olan dizisinde ünlü yapımcı Osman Sınav yer alıyor. Herkesi ekranlara kilitleyecek olan dizinin başrollerinde birçok ünlü isim bulunuyor. Şahane Damat hakkındaki tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Star TV'nin 21 Haziran günü ekranlara gelecek eğlenceli dizisi Şahane Damat 1. tanıtım videosuyla sizlerle. Dizinin çok ünlü isimlerden oluşması, herkesin merakını kazanmaya başladı. Ünlü yönetmen Osman Sınav'ın yer aldığı proje herkes tarafından büyük beklenti içinde. İşte, Şahane Damat 1. tanıtım videosu ve dizi hakkında tüm merak ettikleriniz...

ŞAHANE DAMAT 1. TANITIMI

ÜNLÜ YAPIMCI OSMAN SINAV, 'ŞAHANE DAMAT' İLE SEYİRCİYİ YİNE EKRANA KİLİTLEMEYE HAZIRLANIYOR!

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Haberin Devamı

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat” 21 Haziran Salı 20.00'da Star'da başlıyor!

Şahane Damat ilk bölüm tanıtımıyla ekranlara damga vurdu

BURCU ÖZBERK KİMDİR

Burcu Özberk 12 Aralık 1989'da Eskişehir'de doğmuştur. Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!