Sahada 90 dakika hurriyet.com.tr'de 12 saat

Güncelleme Tarihi:

Sahada 90 dakika hurriyet.com.trde 12 saat
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 22:50

Ligdeki son derbinin heyecanı yine farkıyla yaşanacak. Canlı yayınlarımız 12.00'de başlayıp gece yarısına kadar sürecek...

Haberin Devamı

Galatasaray ile Beşiktaş, Türk Telekom Arena Stadı’nda mücadele ederken, yazar, muhabir ve foto muhabirlerimiz müthiş rekabete, bütün detaylarıyla renk katacak. İki devin çarpışmasındaki her şey hurriyet.com.tr adresinde olacak.

3 NOKTADAN ANINDA HABER
Hürriyet muhabirleri Florya Metin Oktay Tesisleri, Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri ve Türk Telekom Arena Stadı’ndaki tüm atmosferi canlı bağlantılarla, dakika dakika aktaracak.

DAKiKA DAKiKA YORUMLAR
Hürriyet yazarları, Galatasaray-Beşiktaş derbisini “www.hurriyet.com.tr” adresinden dakika dakika, sıcak bilgilerle yorumlayacak.
Yazarlarımız maç öncesi takımların 11’lerini değerlendirecek, öngörülerini anında paylaşacak.
Karşılaşma sırasında yorumlar sürekli güncellenecek. Zorlu mücadele sıcağı sıcağına, “www.hurriyet.com.tr”den izlenecek.

Haberin Devamı

Sahada 90 dakika hurriyet.com.trde 12 saat

DERBİ BİTECEK TARTIŞMA SÜRECEK
Dev mücadelenin ardından TT Arena’da yaşanan tüm gelişmeler, çarpıcı yorumlar, teknik direktörlerin sözleri, futbolcu ve yöneticilerin görüşleri, her şey anında “www.hurriyet.com. tr”de olacak.

F.BAHÇELiLER MAÇI NASIL SEYREDECEK?
TT Arena’daki dev derbiyi Fenerbahçeliler de meraklı gözlerle takip edecek. Peki, sarı lacivertliler derbiye nasıl bakacak?
Ahmet Ercanlar ve ünlü Fenerbahçeliler de maçın nabzını tutacak.

MUSTAFA ÇULCU KRİTİK POZİSYONLARI YORUMLAYACAK
Ünlü hakem hocası Mustafa Çulcu, Galatasaray-Beşiktaş derbisi devam ederken tartışmalı pozisyonları anında değerlendirecek.
Derbinin hakemi Mete Kalkavan’ın verdiği kararları, kritik pozisyonları Çulcu anında süzgeçten geçirecek ve “www.hurriyet.com.tr”den yorumlayacak.

Sahada 90 dakika hurriyet.com.trde 12 saat

DEV DERBİYE DEV KADRO
İşte derbinin yazı, değerlendirme ve fotoğraf kısımlarında görev alacak ve hazır bulunacak isimler: Hakan Ünsal, İlker Yasin, Rüştü Reçber, Uğur Melek, Kenan Başaran, Ayhan Akman, Tayfur Havutçu, İsmail Er, Ali Naci Küçük, Süleyman Arat, Emre Oktay, Adem Kabayel.

Haberin Devamı

VE SÜRPRİZ YAZAR YARIN HÜRRİYET'TE 
Galatarasay-Beşiktaş derbisinin tüm detayları yarın Hürriyet Gazetesi’nin spor sayfalarında da yer alacak.
Yorumu ses getirecek ve tartışılacak sürpriz bir yazar, derbiyi tribünden takip edip, Hürriyet için kaleme alacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!