Sağlam raporunu getir sözleşmeni uzatalım

Güncelleme Tarihi:

Sağlam raporunu getir sözleşmeni uzatalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 00:00

Beşiktaş’ta futbol şube sorumlusu Serdal Adalı, kalmak isteyen Bobo’ya, “Bizlere sağlam raporu getirmen halinde seninle masaya oturup sözleşme imzalarız” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ bu sene sakatlık konusunda çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Bu kervanın içinde yer alan Bobo’nun sakatlığı da yönetimin sabrını taşırdı.

Kalçasındaki kas sakatlığı nedeniyle 1 aydır forma giyemeyen sambacı, önceki gün menajeriyle birlikte şube sorumlusu Serdal Adalı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu bir araya geldi ve yaklaşık 2 saat süren görüşmede sözleşmesini uzatmak ve Brezilya’da tedavisini sürdürmek istediğini söyledi.

Cevap vermiyorsun

Bobo’nun bu istekleri sonrası Adalı, Sağlık Kurulu Başkanı Prof.Dr. Mete Düren’in ‘Tedavisi Türkiye’de de yapılır’ sözlerini hatırlattıktan sonra, Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sen bir türlü istikrarlı bir cevap vermiyorsun. Seninle devam etmek istiyoruz. Devre arası kampından sonra ve gelecek yıl için bizlere sağlam raporu getirmen halinde seninle masaya oturup sözleşme imzalarız. Aksi taktirde sözleşmeni askıya alırız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!