Sağır Sultan

Güncelleme Tarihi:

Sağır Sultan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 00:00

Haberin Devamı

Geçen yıldan aklımda bunlar kaldı

Nasıl ki bir yıl biter ama hala eski tarihi atmaya devam ederiz ben de 2012 albümleri yağmur olup yağmadan önce şöyle bir eski yılı yad ettim

Foo Fighters’ın kirli sound’lu Wasting Light, Tom Waits’in viski ve sigarayla yıkanmış sesiyle hikayeler anlattığı ‘Bad As Me’ albümleri ve Metronomy’nin The Bay şarkısı geçen yıldan unutamadıklarımın bazıları. Müzikten kopasım geldiğindeyse hemen Lana Del Rey’e sığınıyorum. 2011’e görüntüsü ve müziğiyle damgasını vurdu. Abartılması nedeniyle tepki çekse de merakla bekliyoruz albümünü. Yatak odası sesi ve silikonlu Angelina Jolie dudaklarıyla mahalledeki tüm erkekleri birbirine düşürebilecek bir kadın olduğundan tehlikeli de bir yandan. Konu rock’n roll’a gelirse The Black Keys’in ‘El Camino’ albümünü 2011’in sonunda yakalayamadıysanız zamanı durdurun ve albümü dinlemeden önce yaşamaya devam etmeyin.

Haberin Devamı

GÜZELLER İÇİNDEN SEÇTİM

Gürcan Ersoy  Ben ve Benim Gibi Çocuklar

Konser lansmanı nedeniyle bir isimle tanıştım: Gürcan Ersoy. CD’sinin gelmesiyle kapak fotoğrafı etrafımdaki hanımlar arasında sansasyon yaratsa da, albümün mazrufuyla haşır neşir olmayı tercih ettim. Gayet yumuşak bir sound’a sahip olan ‘Ben ve Benim Gibi Çocuklar Hakkında’ albümü pop-rock camiasında hemen ilgi gördü. Pek çok yerde adına rastladığım sanatçının albümünde bence biraz distortion gitar eksiği var. Hani “Biraz daha sert olsa” dediğimiz şarkılar vardır ya, albümde birden fazla öyle şarkı var. Fakat hemen ikinci albümünü heyecanla beklediğim isimlerden biri oldu Ersoy. İlk klibi ‘Sen Üzülme’yi izleyip fikir edinebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!