Saç modelinizi yaratın

Güncelleme Tarihi:

Saç modelinizi yaratın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Braun’un yeni saç kurutma makineleri, kendi saç modelinizi yaratabilmeniz için pek çok alternatif sunuyor. 1800 Watt gücündeki yeni Braun Sensation Saç Kurutma Makinesi, özellikle yoğun çalışma temposunda saçına özen göstermeye vakit bulamayanlar için.

Farklı bir tat

Four Seasons Hotel İstanbul, bir American kahvaltı klasiği olan ve tadına doyamayacağınız blueberry (yabanmersini) veya çikulatalı muffin’leri küçük bir jest yaparak müşterilerine brunch bitiminde hediye edecek.

12 saat kalıcı

Helena Rubinstein’ın Spectacular-Make-Up Non-Transfer, kadınların tüm beklentilerini karşılayan, 12 saatlik konforu ve kalıcılığı garantileyen bir fondöten. Helena Rubinstein ‘‘Spectacular’’ serisinden ruj ve mascara tamamlayan bu fondötende, iz bırakmayan ve çıkmayan makyajı, kalıcılığı ve doğal görünümü bulabilirsiniz.

Gece ve gündüz kremleri

Nina Ricci’den yepyeni dört ürün. Le Teint Ricci cilt ürünleri, yeni gece ve gündüz kremleriyle genişliyor. Cildin başlıca düşmanları güneş, iklim koşulları ve kirliliğine karşı kendini koruması için yaratıldılar. Cilde ihtiyacı olan enerjiyi veren kremler kısa sürede etkisini gösteriyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!