Rüştü'nün Aslan oğlu

Güncelleme Tarihi:

Rüştünün Aslan oğlu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2014 00:30

Koyu bir Fenerbahçeli olmasına rağmen arkadaşları uğruna sarı kırmızılı renkleri seçti Burak Reçber. Galatasaray Futbol Akademisi’nde ter döküyor. Forvet oynuyor. Adaşı Burak Yılmaz’ı örnek alıyor.

Haberin Devamı

YILLARCA Fenerbahçe ve Beşiktaş kalelerini korudu, Milli Takım’ın vazgeçilmez “1” numarasıydı, Barcelona’ya transfer oldu Rüştü Reçber. Her zaman adından başarıyla söz ettirdi. Şimdi ise oğlu babasının yolunda ilerliyor. Yeni bir Reçber yeşil sahalarda boy göstermeye hazırlanıyor. Ancak, Rüştü’nün oğlu Burak babasının özdeşleştiği takımların aksine Galatasaray’ı seçti. Hem de koyu bir Fenerbahçeli olarak...
Burak, Galatasaray Futbol Akademisi’nde ter döküyor. Santrfor mevkiinde yer alıyor ama kalecilik özellikleri de var.
2007 doğumlu. Sarı kırmızılı formayı arkadaşları uğruna seçmiş. G.Saray’ın yıldız isimleri Eboue ve Drogba gibi oyunculara yakın olmak, onu futbola daha da kaynaştırıyor. Babası ise Aslan oğlunu şu sözlerle anlatıyor...

GENLERiNDE FUTBOLCULUK VAR

Haberin Devamı

1-Futbol genlerinde var. Kalecilik yapıyordu ama hızlı ve sprinter olduğu için teknik adamlar onu forvette oynatıyorlar.
2-Stili ile Burak Yılmaz ağabeyini örnek alıyor. Oğlum Burak için konuşmak şu an için zor ama ilerisi için çok çalışması gerek.
3-Bilgisayar başından uzaklaşması onun futboldaki temposunun artmasına neden oldu. Maçlardan önce kampa giriyor.
4-Hamburger ve hamur işlerinden uzak duruyor. Eve geldiğinde tek başına özel çalışmalar da yapıyor. Bu beni ve annesini mutlu ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!