Rüştü Reçber'den Pereira'ya büyük tepki

Güncelleme Tarihi:

Rüştü Reçberden Pereiraya büyük tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 19:19

Hürriyet yazarı Rüştü Reçber, kadro dışı bıraktığı Caner Erkin'i kameralar önünde suçlayan Vitor Pereira'yı canlı yayında topa tuttu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Galatasaray derbisi öncesi Caner Erkin'i kadro dışı bırakması futbol gündemine bomba gibi düştü.

Kadro dışı kararının ardından Lig TV canlı yayınına çıkıp bu kararının gerekçelerini anlatan Pereira, milli futbolcunun kendisine ve kulübe büyük saygısızlık yaptığını savundu.

Pereira'nın bu sözleri Lig TV'nin derbi maç için yayınladığı özel programda yorumlayan Hürriyet yazarı Rüştü Reçber, Portekizli teknik adama ağır eleştiriler yöneltti. Pereira'nın çok büyük yanlış yaptığını ifade eden Reçber, şunları söyledi:

"Pereira, yanlışa yanlışla cevap verdi. Caner kadroya alınmamış, kulüp açıklama yapmış, bu olayın ekranlara taşınmasını doğru bulmadım. Caner gibi bir oyuncuyu tek kalemde silemezsiniz. Bu olayın sükunet içinde çözülmesi lazımdı. Pereira öyle şeyler söyleyeceğine 'Bu, içimizde yaşanan bir olay' diyerek dışarıya yansıtmayabilirdi. Ama şimdi Caner'i taraftarın önüne atmış oldu."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!