Rusların Falcao aşkı depreşti

Güncelleme Tarihi:

Rusların Falcao aşkı depreşti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 01:26

Anzhi kulübünün 70 milyon Euro’luk astronomik teklifinin ciddiyeti tartışılırken, Chelsea’nin sahibi Abramovich, Atletico Madrid’in süper golcüsü için 56 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

CHELSEA’nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, Atletico Madrid’in Kolombiyalı golcüsü için 56 milyon Euro’yu nakit olarak ödemeye hazır olduklarını söyledi. İspanyol golcü Torres’ten beklenen verimi sağlayamayan İngiliz ekibinin sahibinin açıklamasına; Atletico Madrid’in nasıl bir karşılık vereceği merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon sezonunda Porto’dan Atletico Madrid’e 47 milyon Euro karşılığında transfer olan oyuncu, çıktığı 59 maçta 40 gol atma başarısı göstermişti.

Kaldığı yerden devam ediyor

Yeni sezona da hızlı başlayan Falcao, 5 maçta 8 gol kaydetti. Kolombiyalı yıldız, attığı 8 golün 3’ünü UEFA Süper Kupası final maçında Chelsea’ye karşı kaydetmiş ve takımının kupaya uzanmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Başarılı oyuncuya Rus kulübü Anzhi de talip olmuş, kulüp başkanı Kerimov 70 milyon Euro ödeyebileceklerini açıklamıştı. Bu öneriye İspanyollar bir yanıt vermemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!