Roskilde ayağınıza geliyor

Güncelleme Tarihi:

Roskilde ayağınıza geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 18:06

Avrupa’nın en önemli müzik festivallerinden olan Roskilde Festivali bu yıl 25 Haziran- 2 Temmuz 2016 tarihleri arasında Danimarka’nın Roskilde şehrinde gerçekleşecek. Son dönemin başarılı isimlerinden Gaye Su Akyol’un yanı sıra Red Hot Chili Peppers, Tame Impala ve LCD Soundsystem gibi dünyaca ünlü isimlerin yer alacağı festival Red Bull TV’den (www.redbull.tv/roskilde) canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en büyük karma müzik festivallerinden olan Roskilde Müzik Festivali bu yıl da Danimarka’nın şirin ve sessiz şehri Roskilde’e bir haftalığına sınırsız eğlence getirecek. 25 Haziran-2 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde Red Hot Chili Peppers, Tame Impala, LCD Soundsystem, New Order, Pj Harvey, Savages, Sturgill Simpson, Wiz Khalifa, MO, CHVRCHES, Ghost, Action Bronson, Mac Demarco, Foals, Skepta ve Courtnet Barnett gibi dünyaca ünlü isimler sahne alacak. 


 

KENDİNE HAS YORUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Türk sanat müziğini kendine has tarzıyla, yorumlamasıyla yerli sahnedeki yerini sağlamlaştıran ve kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Gaye Su Akyol festival programının dikkat çeken isimlerinden biri olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

45 yıldır aralıksız gerçekleşen festivalde sahne alacak Akyol ve diğer sanatçıların canlı ve tekrar performansları ise festival boyunca Red Bull TV’den yayınlanacak. Festival yayın programı için www.redbull.tv/roskilde adresini takipte kalabilirsiniz.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!