Ronaldo'dan rekor imza!

Güncelleme Tarihi:

Ronaldodan rekor imza
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 11:24

Real Madrid ile sözleşmesini yıllık 23.6 milyon Euro karşılığında 5 yıl uzatan Cristiano Ronaldo, Nike firmasıyla da yeni bir mukavele imzaladı. Portekizli yıldız, Nike firmasından da yılda 24 milyon Euro alacak. Üstelik bu anlaşma ömür boyu geçerli!

Haberin Devamı

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, kulübüyle olan sözleşmesinin ardından sponsoru olan Nike’la da anlaşmasını yeniledi.  İspanyol deviyle olan sözleşmesini 5 yıl daha uzatan Cristiano Ronaldo, yıllık 23.6 milyon Euro kazanacak.

Bu anlaşmanın ardından Nike’la da masaya oturan Portekizli yıldız, yıllık ücretini 7 milyon Euro’dan 24 milyon Euro’ya çıkardı.

Basketbolun efsane ismi Michael Jordan gibi ömür boyu sözleşmeye imza atan Cristiano Ronaldo hakkında açıklama yapan firma, "Ronaldo ile başarılı işbirliğimiz gelecekte de devam edecek" ifadelerini kullandı. Nike dışında 16 farklı sponsoru daha bulunan Ronaldo sadece bu iki sözleşmeden yılda yaklaşık 50 milyon Euro kazanacak.

İspanyol basını da bu dev anlaşmaya geniş yer ayırdı. Marca; “Futbol tarihinin en büyük anlaşması” başlığını atarken, AS ise; “Futbolun yeni Jordan’ı” manşetini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!