Ronaldo'dan Beşiktaş mesajı

Güncelleme Tarihi:

Ronaldodan Beşiktaş mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 10:42

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, şampiyonluk sonrası kendilerini ilk kutlayan ismin Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Quaresma, Akşam gazetesine verdiği röportajda, Portekiz Milli Takımı'nda birlikte oynadıkları Ronaldo ile çok yakın arkadaş olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Cristiano Ronaldo ile çok uzun zamandır arkadaşız. Çok yakın bir arkadaşlığımız var. O nasıl şampiyon olduğunda ben kutladıysam, o da şampiyonluk sonrası beni arayarak kutladı. Başarılarımın devamını diledi. Beşiktaş'ı ve beni yakından takip ediyor. Çok normal..."

Ronaldodan Beşiktaş mesajı
Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Nani'nin, "Biz takım olamadık, Beşiktaş bunu başardı" sözleri ile ilgili görüşleri sorulan Quaresma, "Şampiyon olmak için mükemmel bir takım ruhuna ihtiyacınız var. Biz de bunu başardık. F.Bahçe'de olup biteni bilmiyorum. O sözler Nani'ye aittir. Ama Nani çok tecrübeli bir oyuncu… F.Bahçe hakkında konuşmak bana düşmez. Biz sezon boyunca sadece kendimize odaklandık. Bunu başardık. Rakipler hakkında konuşmam" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!