Ronaldo yine çıldıracak!

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo yine çıldıracak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2013 01:25

Blatter’dan sonra Platini de yılın futbolcusuna verilen FIFA Altın Top için Ronaldo’nun üstünü çizdi.

Haberin Devamı

UEFA Başkanı Michel Platini, FIFA’nın yılın futbolcusuna verdiği Altın Top (Ballon d’Or) Ödülü için vatandaşı Franck Ribery’yi adres gösterdi.
Platini, “Cristiano ve Messi çok iyi oyuncular ama Ribery daha başarılı bir sezon geçirdi”. FIFA Başkanı Sepp Blatter da daha önce yaptığı bir açıklamada ödülü Ranoldo’nun değil Messi’nin hak ettiğini savunmuştu.
FIFA, 13 Ocak 2014’te İsviçre’nin Zürih kentinde sahibini bulacak ödülün adayları Franck Ribery, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında ünlü isimlerin görüşlerine başvurdu ve bunları resmi internet sitesinden duyurdu. UEFA Başkanı Michel Platini, 3 adayın da harika futbolcular olduğunu vurgulayarak, “Cristiano ve Messi çok iyi oyuncular ama Ribery daha başarılı bir sezon geçirdi. Tarihin en çekişmeli Altın Top yarışı olacak” dedi.

Haberin Devamı

RONALDO: ÖDÜLÜ YERİ HAZIR

Arjantinli efasena Diego Armando Maradona, hemşehrisi Lionel Messi’yi değil de sürpriz bir şekilde Ronaldo’yu destekledi Maradona, “Messi geçen yıl birçok sakatlık yaşadı, bu yüzden Ronaldo’nun Altın Top ödülünü kazanamaması için hiçbir neden göremiyorum” dedi.
FIFA Altın Top ödülü adayları Bayern Munih’in Fransız futbolcusu Franck Ribery ve Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo da konuya ilişkin görüş verdiler. Kanarya Adaları’ndaki Madeira’daki müzesinin açılışında açıklamada bulunan Ronaldo, “Altın Top’u kazanırsam, onun için yerim hazır” derken, Ribery ise bu konu hakkında fazla düşünmediğini, ancak eşinin ödül için oturma odasında yer ayırdığını ifade etti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!