Ronaldo sinirlenip gitti

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo sinirlenip gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 08:32

Cristiano Ronaldo, Roma maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin sorusuna sinirlenip gitti.

Haberin Devamı

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Roma ile yapılacak Şampiyonlar Ligi son 16 maçı öncesi  düzenlenen basın toplantısını terk etti.

Messi'nin Celta Vigo maçındaki penaltıyı Suarez'e pas olarak atmasını soran gazeteciye, 'Messi'nin penaltıyı neden bu şekilde kullandığını biliyorum. Ancak bu konu hakkında konuşmayacağım. Siz istediğiniz şekilde düşünüp yazmakta özgürsünüz' dedi.

Messi, Neymar, Suarez - Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo rekabeti üzerine sorulan soruyla gerilmeye başlayan Ronaldo, 'sahada kazanamadığınız sürece öpüşmenin, sarılmanın ya da ilişkilerin bir anlamı yok. Bizler profesyonel oyuncularız. Bale'in evime gelip akşam yemeği yemesi bir şeyi değiştirmez. Sadece sahaya odaklanmalıyız' diye konuştu. 

Bir başka gazetecinin,  'deplasmanlarda neden fazla gol atamıyorsun' demesi üzerine çileden çıkan Portekizli, 'İspanya'da oynadığımdan bu yana deplasmanda benim kadar gol atan birini söyle. Sadece bir kişi söyleyebilirsin. Hepsi bu. Başka kimseyi söyleyemezsin' cevabını verdikten sonra salonu hızla terk etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!