Ronaldo Lucescu'yu yıktı!

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo Lucescuyu yıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2015 11:13

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk 8 maçta 20 gol atılırken, 2 büyük sürpriz yaşandı. A Grubu'nda Real Madrid'in Shakhtar Donetsk’i 4-0 yendiği maçta Cristiano Ronaldo, ikisi penaltıdan olmak üzere 3 gol attı.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup mücadeleleri 4 grupta yapılan 8 maçla başladı.

C Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde Atletico Madrid'e 2-0 yenilirken, Benfica da sahasında Astana'yı skorla devirdi.

Ronaldo Lucescuyu yıktı

Astana'yı 2-0 yenen Benfica'nın gollerini 51'de Gaitan ve 62'de Mitroglou kaydetti.

Gecenin sürpriz sonuçları İngiliz devlerinden geldi. PSV Eindhoven, yılın en pahalı transferlerine imza atan kulüplerden biri olan Manchester United'ı 2-1 yenmeyi başardı.

Juventus da, tıpkı Manchester United gibi yılın transfer şampiyonlarından Manchester City'yi deplasmanda 2-1 mağup etti.

RONALDO TUTULMUYOR
Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Real Madrid, Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk’i 4-0 mağlup ederek ilk maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo Shakhtar Donetsk'e attığı 3 golle birlikte son 3 günde toplam 8 gole imza atmış oldu. Hafta sonu Real Madrid'in Espanyol'u 6-0 mağlup ettiği maçta Ronaldo, 5 gol ve bir de asist yaparak büyük alkış almıştı.

MESSİ'Yİ GERİDE BIRAKTI

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, üç gün içinde attığı gollerle rekor kırdı. Hafta sonu oynadıkları Espanyol maçında 5 gol atan Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk’e de 13 dakikada 3 gol birden atarak ne kadar formda olduğunu gösterdi. Real Madrid formasıyla çıktığı son 10 maçta 5 hat-trick yapan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’nde 80 gole ulaşarak 77 gollü Messi’nin tahtını da elinden almayı başardı.

Haberin Devamı

La Liga’da bu sezon sadece Atletico Madrid maçında 1 gol kaydeden Messi’nin 4 gol önünde bulunan Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’ne de 3 golle başlayarak ezeli rakibine gözdağı vermeyi başardı. Real Madrid formasıyla 33. hat-trick'ine imza atan Cristiano Ronaldo, 32 hat-trick yapan Messi'yi bu alanda da geride bırakmayı başardı. 2015 yılı içinde 37 gole ulaşan Portekizli, 35 golü bulunan Messi ile rekabetin bu sezon da devam edeceğinin sinyallerini vermiş oldu.


ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI:


A GRUBU-
Paris Saint-Germain - Malmö FF: 2 - 0
Real Madrid - Shakhtar Donetsk: 4 - 0

Haberin Devamı

B GRUBU-
PSV Eindhoven - Manchester United: 2 - 1
Wolfsburg - CSKA Moskova: 1 - 0

C GRUBU-
Benfica - FC Astana: 2 - 0
Galatasaray - Atletico Madrid: 0 - 2

D GRUBU-
Manchester City - Juventus: 1 - 2
Sevilla - Mönchengladbach: 3 - 0

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!