Ronaldinho Kartal'a önerildi

Güncelleme Tarihi:

Ronaldinho Kartala önerildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2013 01:28

Fikret Orman, menajerlerin teklif ettiği çarpıcı transfer için açık kapı bıraktı... Beşiktaş Başkanı, Brezilyalı yıldızın tranferi için “Ronaldinho’yu şu an için düşünmüyoruz, fakat yeni teknik direktörümüz isterse oyuncuyla irtibata geçeriz. Şimdilik netleşmiş bir durum yok” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, “Menajerler bize Ronaldinho’yu önerdi, şu an için düşünmüyoruz ama son karar yeni teknik direktörümüzün” dedi.

İngiltere, Almanya, Brezilya ve Kolombiya başta olmak üzere birçok ülkede araştırma yaptıklarını belirten Başkan Orman, “Beşiktaş’ın adını çok iyi bilen menajerler dünyaca ünlü yıldızları kulübümüze getirtmeye çalışıyorlar” ifadesini kullandı.

‘ÇOK SAYIDA YILDIZ İSİM ÖNERİLDİ’

Atletico Mineiro forması giyen Ronaldinho’nun da kendilerine önerilen yıldızlardan olduğunu vurgulayan Fikret Orman, “Beşiktaş olarak her futbolcuyu alabilecek güce sahibiz. Brezilyalı yıldız gibi önemli 3-4 oyuncu önerdiler ama biz sistemimize uyacak, forma için savaşacak güçlü oyuncuları transfer etmenin peşindeyiz. Ronaldinho’nun sistemimizde yeri olmadığını belirterek menajerlere teşekkür ettik” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Başkanı, yeni teknik direktörün istemesi halinde Ronaldinho’yu Beşiktaş’a kazandırmak için harekete geçebileceklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

KARTAL YÜZÜNÜ ADA’YA ÇEVİRDİ

BAŞKAN Orman ayrıca İngiltere’de iki önemli oyuncuyla temas halinde olduklarını önümüzdeki hafta içinde bu oyuncuların takıma kazandırılması konusunda girişimlerin hızlanacağını söyledi. Sağ ve sol kanat için yurt dışından birçok isimle temasta olduklarını belirten Beşiktaş Başkanı, “Ekonomik olarak kulübün menfaatleri doğrultusunda bu oyuncularla görüşüyoruz. Yeni teknik direktörümüzün netleşmesiyle bu isimleri transfer edeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” diyerek sözlerini bitirdi.

‘Stadımızı 16 ayda yapacağız’

BJK İnönü Stadı’nın yeniden yapılması sürecindeki ilk aşama olan yıkım ve hafriyat işleri için, Beşiktaş Kulübü ile bu konudaki ihaleleri kazanan firmalar arasında sözleşme imzalandı. Akaretler’deki kulüp binasında düzenlenen imza törenine katılan 2. başkan Ahmet Nur Çebi, “Stadımızı 16 ayda yapacağız. Yenilenmenin Beşiktaş’a yakışır tarzda yapılmasıyla ilgili belli noktaya geldik” dedi.

Beşiktaş hentbolda yeniden şampiyon

GEÇEN sezonu Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı kazanarak kapatan Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, bu sezon ise Hentbol Erkekler Play-Off final serisi dördüncü maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u 23-25 mağlup ederek, tarihinde 9. şampiyonluğu elde etti. Başkent’te şampiyonluk maçına çıkan Beşiktaş takımına az sayıda taraftar karşılaşma boyunca büyük destek verdi. ? Özgür ŞAHİNER

Haberin Devamı

İlk yolcu McGregor

Kartal’ın, İskoç kaleciyi 1.8 milyon pounda Hull City’ye gönderdiği öne sürüldü. BEŞİKTAŞ’ın, geçtiğimiz sezonun başında İskoçya’nın Glasgow Rangers ekibinden transfer ettiği Alan McGregor ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Lig TV’nin haberine göre; İskoç kaleci İngiltere’nin Hull City ekibine 1.8 milyon sterlin karşılığında transfer oldu. McGregor 2012-13 sezonunda siyah beyazlı formayı 26 kez giydi. Kartal’ın bu gelişme sonrası yerli kaleci transferine yöneldiği ve Trabzonspor’dan Tolga Zengin ile Standart Liege’den Sinan Bolat ile ciddi biçimde ilgilenmeye başladığı öğrenildi.

Süleyman Seba GATA’da

BİR süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın, kaldırıldığı Başkent Ankara’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavisine devam ediliyor. Pazartesi günü Ankara’ya giden Süleyman Seba’nın durumunun daha iyiye gittiği  ve tedavi için bir süre daha GATA’da kalacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!