Rizespor 4 oyuncu ile temasta

Güncelleme Tarihi:

Rizespor 4 oyuncu ile temasta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 15:56

Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Trabzonsporlu Faty Papy ve Mustafa Yumlu ile Galatasaray'dan Emre Çolak ve Cem Sultan'ı renklerine bağlamak için temasa geçti.

Haberin Devamı

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, geçen sezon kadrosuna dahil etmek istediği ancak başaramadığı Trabzonsporlu Faty Papy'i renklerine bağlamak için temasa geçti. Yeşil mavililer ayrıca yine Trabzonsporlu Mustafa Yumlu, Galatasaraylı Emre Çolak ve Cem Sultan için de görüşmelere başladı. Transfer komitesi dört futbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray kulübü yetkilileri ile görüştüğü ifade edildi.

İMZALAR ATILACAK

Çaykur Rizespor olarak adımları sağlam atıp ayaklarını yorganlarına göre uzattıklarını ifade eden Başkan Vekili Halim Mete, "Geçen sezonki kadromuzda takımdan kalacak ve gidecek futbolcularla tek tek görüşüp hepsiyle anlaştık. Bu oyuncuların geçen sezondan kalan alacakları da ödeniyor. Kalmasını istediğimiz futbolcularla olan sözleşmeleri yeniledik. Tüm bunlarla birlikte temizlik yaparak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Transferde geç kalındığı yönünde eleştiriler olduğunu hatırlatan Mete, "Rizespor istediği zaman istediği futbolcuyu alır. Transfer komitemiz çok titiz ve ciddi bir çalışma yapıyor. Bu güne kadar birçok oyuncuyla görüştü ve anlaşma aşamasına geldi. Önümüzdeki günlerden itibaren resmi imzalar atılacak" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!