RiEKERiNK planlarını Kadıköy’de zafer üzerine yapıyor

Güncelleme Tarihi:

RiEKERiNK planlarını Kadıköy’de zafer üzerine yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 23:15

Sakat oyuncuların düzelmesi, milli takımdan dönen futbolcuların durumunun iyi olması pazar günkü dev maç öncesi sarı kırmızılı camiada moralleri yükseltti. Tam kadro zorlu mücadeleye çıkacak olmak da Riekerink için en önemli koz.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da gözler F.Bahçe derbisine çevrildi, planlar zafer üzerine kuruldu... Sarı kırmızılılarda teknik direktör Jan Olde Riekerink, Florya’da kolları üç puan için sıvadı...

“Rakibin iki as oyuncusu Mehmet Topal ve Lens yok. Bu fırsatı değerlendirip, Fenerbahçe’yi yenelim” diyen Hollandalı hoca, milli takımlardan dönen oyuncuların durumuyla da özel olarak ilgileniyor.

TEK TEK DURUM RAPORU ALDI

TEKNİK heyet ve sağlık kurulu, milli takımlara giden tüm sarı kırmızılı futbolcular ile birebir temasa geçti.

Sneijder, “İyiyim, hiçbir sıkıntım yok. Derbiye hazırım” bilgisini verdi. İsviçre Milli Takımı’na galibiyeti getiren golü atan Eren, Selçuk ve Tolga’dan gelen yanıtlar da aynıydı ve yüzleri güldürdü.

Almanya’da aşil tendonu testlerine giren Yasin Öztekin’in de sonuçları iyi çıktı.

Haberin Devamı

KADIKÖY’E TAM KADRO GİDİLECEK

HAFİF sakatlıkları bulunan Podolski ve Sinan Gümüş de idmanlara çıkmaya başladı. G.Saray’ın, Fenerbahçe derbisine tam kadro çıkması kesinleşti. Keyiflenen Riekerink net konuştu ve Fenerbahçe derbisi için futbolcularına şunları söyledi:

“Mehmet Topal ve Lens yok. Biri orta sahada diğeri hücumda önemli kozlardı. Bu fırsatı değerlendirelim. Kadıköy’den zaferle dönelim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!