Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresma'da problem var

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2015 11:53

Beşiktaş ile Kasımpaşa, bu sezonun en zevkli maçlarından birini oynadı. Altı golün atıldığı, skorun son dakikada belirlendiği karşılaşma sonrasında iki takım da futbol otoritelerinden tam not aldı. Rıdvan Dilmen bugün Sabah gazetesinde yer alan yazısında Beşiktaş'ın iki yıldızı Gökhan Töre ve Quaresma hakkında önemli bir iddiada bulunarak, "Beşiktaş şu anda Fenerbahçe'nin Van Persie ve Fernandao ile yaşadığı problemi Gökhan Töre ve Quaresma ile yaşıyor" dedi. Bazı otoritelerin maçla ilgili görüşleri şöyle:

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var
İstanbul'un yeni derbisi (Rüştü Reçber - Hürriyet)

Ligin en fazla gol atan takımı ile en az gol yiyen takımının çıktığı mücadelede sergilenen futbol izleyenleri hop oturtup hop kaldırdı. Haftanın maçı diyebileceğimiz bir karşılaşma izledik. Açıkçası her şeyin yolunda gittiği Beşiktaş’ta arada bir puan kayıplarının olması son derece normal. Ama dünkü futbola baktığımızda ne temposundan, ne isteğinden, ne arzusundan ödün veren bir Beşiktaş takımı izledik.

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var

Yenilmiş say ders al! (Kenan Başaran - Hürriyet)

Haberin Devamı

Güneş’in ekibinde yoğun maç trafiğinin etkisi de görülmeye başladı ve istese de hamle yapacak dermanı bulamadı. Ancak duran toptan medet umabilirdi ama siyah beyazlılar bir tek korneri bile doğru kullanamadı. Beşiktaş’ın imdadına yine Donk yetişti. Oğuzhan’ın penaltıda ısrarla topu istemesi gol kadar önemliydi özgüven bakımından. Son 20 dakikadaki teslimiyet hali düşündürücüydü.

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var

Sadece puan kaybı değil! (Metin Tekin - Sabah)

Biraz Kasımpaşa'nın penceresinden bakarsak her istediklerini yaptılar gibi... İkili mücadeleye ve temaslı oyuna getirdiler ve skor da üretebildiler.. İstedikleri şey de buydu... Tabii ki lig yolunda böyle puan kayıpları olacaktır. Ancak puan kaybının yanında oyundaki performans kaybının da olduğunu söylemek gerekir.. Son dakikada kazanılan penaltıya gelince; sağdan baktım, soldan baktım ama bana hiç penaltı gibi gelmedi açıkçası...

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var

İyiyken yedi, kötüyken attı (Rıdvan Dilmen - Sabah)

Haberin Devamı

Beşiktaş şu anda Fenerbahçe'nin Van Persie ve Fernandao ile yaşadığı problemi Gökhan Töre ve Quaresma ile yaşıyor. İkisi de mutlu değil. Gökhan'ın disiplinsiz oyunundan bu anlaşılıyor. Quaresma'ya bakıyorum elektriği yok. Van Persie, Fernandao onlar da öyle. Olcay daha profesyonel, takıma girdiğinde aynı işini yapıyor. Ama Gökhan ve Quaresma hep takımda olmak istiyorlar.

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var
Gözlerimin pası silindi (Erman Toroğlu - Sabah)

Öyle veya böyle dünkü mücadele seyreden herkese keyif veren bir maç oldu. Diğer takımları orta oyun oynarken gördükten sonra hiç olmazsa dün gece gözlerimizin pası silindi. Tabii bir de şu var; biz pompa yapmayı çok seviyoruz. Ya haddinden fazla kötü gösteriyoruz ya da haddinden fazla iyi. Beşiktaşlı oyuncular da havaya girmiş olsalar gerek. Gökhan Töre'den de Quaresma'dan da Beşiktaş çok şeyler bekliyor ama ikisi de henüz siyah-beyazlı takıma el freni olmaktan kurtulamadılar.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var

Bay Çalım'ın çelmesi (Attila Gökçe - Milliyet)

Yine de şanslıydı Beşiktaş... O çaresiz çırpınışlar ve öfkeli baskı sırasında Donk’un yerde eliyle topla temasına penaltı verdi Cüneyt Çakır... Şanslılardı çünkü malum, her hakem öyle pozisyonlara aynı tepkiyi göstermiyordu. Oğuzhan takımını ipten aldı... Löw’e dönersek... Gomez hakkında ne düşünüyor, bilemem!

Rıdvan Dilmen: Gökhan Töre ve Quaresmada problem var

Beşiktaş sert kayaya çarptı (Güntekin Onay - Vatan)

Futbol ilginç bir oyun. 2. yarıda Beşiktaş kalesine 67. dakikada ilk kez gelen Kasımpaşa 3-2 öne geçti. Toplam 4 kez rakip kaleye giden ve 3 gol bulan konuk takım Eren Derdiyok gibi lig standartının üzerinde kaliteye sahip bir santrfora sahip olduğu için çok şanslı. İlk kez forma giyen Milosevic, ürkek ve pasif oyun ortaya koydu. Ersan’ın yokluğunda acaba Sırbistan Milli Takımı’nda son 2 maç sol stoper oynayan Tosic tercih edilemez miydi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!