Rıdvan Dilmen: 'Galatasaraylı oyuncuların aklı fikri Fenerbahçe maçında'

Güncelleme Tarihi:

Rıdvan Dilmen: Galatasaraylı oyuncuların aklı fikri Fenerbahçe maçında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 21:04

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında ligin 27. haftasında oynanan Eskişehirspor-Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen çarpıcı tespitlerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte Dilmen'in maça dair analizleri;

"Galatasaray sadece Ziraat Türkiye Kupası'nı kovalıyor. İşi tamamen bırakmış durumda. Hedefi bir kupayla 2 tane derbi maçı. Oyuncuları dinlendirerek kullanıyor zaten yedek kulübesinde tanınmayan isimler var A2'den.

Eskişehirspor'un golü geliyorum dedi resmen. Hedefi olması gereken ama hedefsiz bir takımla amacı olan bir takım karşı karşıya geldi."

"GALATASARAY'DA OYUNCULARIN AKLI FİKRİ FENERBAHÇE MAÇINDA"
Galatasaraylı futbolcular sezon başından beri 5 farklı teknik adam ile maça çıktı. Böyle bir şey tarihte yoktur. Galatasaraylı yöneticiler ve futbolcular, Galatasaray'a bu sezonu yaşattıkları için üzülmeliler. Galatasaray yönetimi enkaz mı devralmış? O zaman 5 tane teknik adam değiştirme. İstifa ediyorsa da ettirme. Galatasaray'da oyuncuların aklı fikri Fenerbahçe maçında. Biraz da kupada. Daha 8 hafta var belki 6. hoca da gelir. İlhan Cavcav'a konuşuyoruz ama koskoca Galatasaray...

Riekerink'in gelmesinin zeminini hazırlamışlar önceden. Rüyasında göremezdi Galatasaray'ı. Hala rüyada sanıyordur kendini."

DİLMEN'DEN MUSLERA YORUMU
"Muslera da çok kötü bir sezon geçiriyor. Ona bir şey olmaz yok. Tamam savunma kötü ama 40 tane yemiş. 80 tane mi yiyecek? Üçüncü golü Muslera ayarında bir kaleci değil normal bir kaleci bile yememeli."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!