Reyhan Karaca: 14 kilo verince çöktüm, botoks yaptırdım

Güncelleme Tarihi:

Reyhan Karaca: 14 kilo verince çöktüm, botoks yaptırdım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 13:58

Reyhan Karaca, yaz sezonunu “Kelebek” single’ıyla karşıladı. Doğum gününde arkadaşı Berksan tarafından hediye edilen, ertesi gün stüdyoya girip 3 saatte hazırladığı şarkı için çok iddialı konuşan Karaca, yeni imajıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

* Öncelikle “Kelebek”in hikayesinden biraz söz eder misiniz?
- Yaklaşık 3 yıl önce çok sevdiğim arkadaşım Berksan’ın bana bir şarkı yapmak istemesiyle filizlendi proje. Yeni şarkının da “Sevdik Sevdalandık” kadar ses getirmesi gerektiğini söyledi. Aksi takdirde benim artık bu işi yapmak istemeyeceğimi biliyordu. Aralarda hep bir şeyler yaptık, yarım bıraktık. En son geçen doğum günümde, bana kendi mekanı olan Çilek’te bir sürpriz hazırladığını söyledi.

* Sürpriz ne oldu?

- Kapıdan girdik. Basın mensubu arkadaşlar da kapıdaydı. Onların önünde bir şarkı yaptığını, onu bana hediye ettiğini açıkladı. Hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi.

* Şarkıyı ilk dinlediğinizde neler düşündünüz?

- Sırtımdan parmak uçlarıma kadar tüm vücudum uyuştu. Tam da istediğim şarkıydı. Sözler beni anlatıyordu sanki. Eni konu giderli bir şarkıydı.

* Sizi anlatan söz neydi tam olarak?

- Hadi hayırlar uğurlar, içimde kelebekler uçuyor...

* Kimi böyle uğurladınız?

- Uğurladığım insanlar var tabii (gülüyor)... Herkesin olduğu gibi benim de hayatımdan çıkardığım insanlar, adamlar, kadınlar oldu. O dönemde de benzer bir durum vardı ve Berksan bunu biliyordu. O yüzden buna uygun bir söz yazdı belki de.

Reyhan Karaca: 14 kilo verince çöktüm, botoks yaptırdım


ESKİDEN “ESTETİK 
YAPTIRMAM” DERDİM

* Ya stüdyo aşaması?
- Hemen doğum günümün ertesi günü stüdyoya gittik. Şarkının demosunu yaptık. Bitmesi 3 saat sürdü.

* Karınca gibi bir ekibiniz varmış!

- Hayatımın rekoruydu. Şarkı 3 saatte her şeyiyle bitti. Biter bitmez de Samsun (Demir) Bey’e teslim ettik. Amerika’da klibimizi de çektik. Yeni imajım orada tasarlandı zaten.

* Mayolu görüntüleriniz ses getirdi.

- Bende görmeye alışık olmadıkları bir tarz çünkü. Son birkaç iştir değişik imajlarla çıkıyordum karşınıza. İlk dünya starı imajı verdim, biraz daha Avrupai veya cool denebilir. İkinci tokadı “Şans” ile attım. 1940’ları, 50’leri yansıttım. Bu da üçüncü oldu. Deri mayolu, özgüveni yüksek, kendinden emin kadın oldum.

* “20’li yaşlarımdan daha iyi görünüyorum” dediniz mi gerçekten?

- Evet, dedim. Şöyle söyleyebilirim; insanlar zaman ilerledikçe kendilerini daha iyi tanıyorlar. Hem yüzlerini, hem vücutlarını, hem karakterlerini... 20’lerde o kadar kendinize hakim olamıyorsunuz. Ben 2 yıldır durmadan spor yapıyorum. Sahne için de daha hareketli, daha fit gözükmeye başladım. Hiç yılmadan, gece gündüz yağmur kar demeden sokaklarda yürüdüm. 14 kilo verdim.

* 14 kilo verdikten sonra
vücutta veya yüzde deformasyon oluşmadı mı?
- Tabii oldu, inkar edemeyeceğim. Maalesef onu da kendimi güvenilir bir doktora emanet ederek hallettim.

* Ne yaptırdınız?

- Yüz hatlarımı değiştirmeden, ufak tefek dokunuşlar, toparlamalar oldu. Daha önceleri “Yaptırmam ya” diye gezenlerdendim. Ama kamera önündesin ve insanlara hitap ediyorsun. O kadar kilo verince de yüzüm çöktü. O yüzden botoks yaptırdım.

Reyhan Karaca: 14 kilo verince çöktüm, botoks yaptırdım


PİYASA ŞARKISI 
YAPMAZSAN, YOKSUN ARTIK

* Geçmişten de bahsedelim, “Sevdik Sevdalandık”ı analım. Bir daha öyle şarkı gelir mi?
- Gelmez, gelemez. O tekti... Ona benzer tabii gelir, bakın herkes çıkartıyor, patlıyor ama gidiyor. O hâlâ gitmedi. 7’den 70’e herkes bugün bile ezbere biliyor. Hâlâ gece kulüplerinde çalıyor, hâlâ isteniyor. Bana “Kendini piyasada kiminle kıyaslıyorsun?” diye soruyorlar. Ben de “Rakibim yok” diyorum. Ama gerçekten yok. Kendimi kendimle yarıştırıyorum. Öyle bir şarkı yaptım ki zamanında, hâlâ onu geçmeye çalışıyorum.

* Hazırda bekleyen bir single daha varmış. Ayla Çelik imzalıymış şarkı, doğru mu?

- Evet. Müziği adaptasyon bir şarkı, sözleri Ayla Çelik yazdı. Bildiğimiz bir şarkı değil. Çok parlamamış ama her dinleyen çok iyi bulacak eminim.

* Piyasa şarkısı mı?

- Evet. Piyasa şarkısı olmazsa, kulüpte çalmazsa, gençler arabada dinleyip kafa sallamazsa yoksunuz artık. Çok çabuk tüketiliyor şarkılar. Ben “Sobe”de bunun dışına çıkmaya çalıştım, ama yok olmuyor işte. Piyasa şarkısı lazım. Bir iki ay herkes dinleyecek, sonra da sıkılıp bırakacaklar.

Haberin Devamı

Reyhan Karaca: 14 kilo verince çöktüm, botoks yaptırdım

 

Haberin Devamı

AŞKIM GİDEREKİMKANSIZA DÖNÜŞTÜ

* Bu değişimde aşkın payı yok mu? “İmkansız bir aşkım var” demişsiniz...
- Baştan çok imkanlıydı, imkansıza dönüştü.
İmkansız şöyle; şartlar ilk başta aşka göreydi, sonra engellere. Bir aşkın oluşabilmesi için iki insanın şartlarının aynı olması gerekiyor. Bazı yerlerde kopma noktaları yaşıyorsunuz.

* Hangi sebep ya da sebepler imkansız hale getirdi bu aşkı?
- Hayat şartları... Başka yerlere savrulduk ve artık toparlanamayacak duruma geldik.
Hem mesafeler hem de hayatı planlama tarzımız farklıydı.
O başka planların içine girdi, ben başka planlarla yürüdüm. Koptuk...

* Müzik müzik nereye kadar... Evlilik ne zaman?

- Eskiden “Asla” diyordum. Şimdi “Evlenmek istiyorum” diyorum. Son 1,5 senedir evlenmek var aklımda.

Haberin Devamı

Reyhan Karaca: 14 kilo verince çöktüm, botoks yaptırdım

 YENİ FELSEFEM: ANI YAŞA REYHAN!

* Uzun vadeli bir planınız var mı?
-Önümüzü göremez hale geldik ne yazık ki. Bu yüzden yeni felsefem şu: “Anı yaşa Reyhan”... Hayat bir gündür, o da bugündür. Planlarım var tabii ki şarkı, sahne, klip, canlı müzik falan... Ama kişisel olarak artık anı yaşayan bir kadınım. 

BAKMADAN GEÇME!