Resminiz artık halınızda

Güncelleme Tarihi:

Resminiz artık halınızda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yıldızlüx halının en önemli özelliği istediğiniz şekil, resim ya da deseni sipariş ederek, halıya işletmeniz.

Yıldızlüx Halı istenilen desen, resim ya da şekli halılarına uygulayabiliyor. El yapımı ve duvardan duvara halıların bir tür karışımı olan bu halılar, el taftı denilen modern el halıları.

Makinenin çizebileceği her desen ve her renkte şekil makine yardımıyla elle kanaviçeye işleniyor. Yaptırmak istediğiniz halının tüm malzemesi yurtdışından geliyor ve Yeni Zelanda yününden yapılıyor.

Yıldızlüx halıları, şimdiye kadar özel resimlerin dışında Atatürk ve Marilyn Monroe'nun portrelerini isteyenlerin halısına yapmış. Ama herhangi bir kişinin resmini de yapabiliyorlar.

Yeni evli çiftlerin daha çok kalp şeklinde üzerinde baş harflerinin yer aldığı halılar ısmarladığını söyleyen firmanın Halkla İlişkiler elemanı Eda Fıratlı, işyerlerine, evlere ve otellere çalıştıklarını söylüyor:

‘‘İnsan trafiği yoğun olan yerlere uygun halılar üretiyoruz. Çocuk odalarına çizgi film kahramanlı ya da odadaki perdeye, yatak örtüsüne uygun halı hazırlanıyor. Desinatörlerimiz müşterinin evine giderek en uygun renkte ve boyutta halıyı seçmelerine yardımcı oluyor. Sipariş verilen halı 15 gün sonra teslim ediliyor. Halılardaki hav yüksekliği artırılarak halı üç boyutlu gibi yapılabiliyor.’’

İstinye ve Yıldız'da showroomu olan Yıldızlüx'te hazır halılar da var. Fiyatlar, halıdaki renk ve desen yoğunluğuna, hav yüksekliğine göre değişiyor. Tel: (212) 277 87 27-258 87 13

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!