Canlı müzik şölenine hazır olun!

Güncelleme Tarihi:

Canlı müzik şölenine hazır olun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 11:49

Dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Lollapalooza Festivali Chicago’da başlıyor. 28-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin en önemli performansları Red Bull TV ile eş zamanlı olarak Hürriyet Web TV’den canlı olarak izlenebilecek. Festival yayınında Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem, Foals, Two Door Cinema Club, The Last Shadow Puppets gibi dünyaca ünlü isimler var.

Haberin Devamı

1991 yılından bu yana düzenlenen ve dünyanın en prestijli festivalleri arasında yer alan Lollapalooza Festivali, 28-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Red Bull TV’den canlı yayınlanacak. Dört gün boyunca devam edecek olan festivalde Radiohead, Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem, Lana Del Rey, The Last Shadow Puppets, M83, Leon Bridges, Two Door Cinema Club, Local Natives ve Foals gibi isimlerin performansları canlı izlenebilecek.


 

Bu sene 25’inci yılını kutlayan festivaldeki konser yayınları Türkiye saati ile gece 2’de başlayacak. İlk yayın 28 Temmuz’da ABD saati ile 18.00’de Türkiye saati ile 29 Temmuz gecesi saat 02.00’de gerçekleşecek.

Canlı müzik şölenine hazır olun

BAKMADAN GEÇME!