Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 21:31

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, Bayern Münih'i 1-0'la geçti. İspanyol ekibine galibiyeti getiren golü Fransız yıldızı Karim Benzema attı. Maç boyu topa daha fazla sahip olan, daha fazla pas yapan ve topa daha hakim görünen Alman temsilcisi Bayern olsa da Real hem kalesini iyi korudu hem de kontra atakla golü bularak rövanş öncesi avantajı ele geçirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesi sakatlığı sebebiyle oynayıp oynamayacağı merak konusu olan Ronaldo sahaya ilk 11'de çıktı ve 72 dakika sahada kaldı. Madrid'in bir diğer süper yıldızı Bale ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı ve 72'de Ronaldo'nun yerine oyuna dahil oldu.

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih


Maç boyu Bayern'in topa daha fazla sahip olmasına izin veren ancak kalesini de iyi koruyan Real Madrid kontra ataklarla Bayern kalesinde etkili oldu ve golü de böyle bir pozisyonda Coentrao'nun ortasında Benzema ile buldu.

Guardiola'nın sezon boyunca uyguladığı ve verim aldığı sağ bek Lahm'ı orta saha göbeğinde oynatma taktiği ise bu maçta geri tepti. Real Madrid özellikle Rafinha'nın koruduğu Bayern sağ kanadından oldukça etkili ataklar gerçekleştirdi ve golü de o kanattan buldu. Guardiola aksayan taktiğini 66'da değiştirdi ve Lahm'ı orjinal yeri sağ beke çekip orta saha göbeğine Martinez'i koydu. Bu dakikadan sonra Bayern daha etkili ataklar gerçekleştirse de eşitliği sağlayacak golü bulamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih



İki takım arasında finalisti belirleyecek olan mücadele 29 Nisan Salı günü Allianz Arena'da oynanacak.



REAL MADRID:
Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao - Alonso, Modric - Ronaldo, Isco, Di Maria - Benzema
BAYERN MUNIH: Neuer - Rafinha, Dante, Boateng, Alaba - Lahm, Schweinsteiger, Kroos - Ribery, Mandzukic, Robben,


KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-Karşılaşmada son düdük geliyor. Real Madrid karşılaşmayı 1-0 kazanıyor.
-Uzatma dakikasında Müller, Alonso mücadelesinde ceza sahasında yerde kaldı. Hakem devam dedi Almanlar yoğun olarak itiraz etti ama hakem kararından dönmedi.
-Karşılaşmaya 4 dakika uzatma eklendi.
-84. dakikada Bayern değişikliklerin meyvesini almaya çok yaklaştı. Müller sağ kanattan ortaladı müsait pozisyonda Götze vurdu Casillas harika bir refleksle topu kornere çeldi.
-Her iki takımda da hamleler arka arkaya geliyor. Real'de bu kez de sakatlıktan yeni çıkan Ronaldo kenara gelirken bir diğer süper yıldız Bale oyuna giriyor. Bayern'de ise Schweinsteiger oyundan çıkıyor Müller oyuna giriyor.
-72'de her ikitakımda da oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Real'de sakatlanan Pepe oyundan çıkarken Varane oyuna giriyor. Bayern'de ise etkisiz kalan Ribery çıkıyor Götze oyuna giriyor.
-Real Madrid kalesini savunuyor ve kontra ataklarla gol arıyor. Bu ataklardan 69'de gelişeninde Ronaldo ceza yayı üzerinden vurdu Neuer topu kornere çeldi.
-66. dakikada Real Madrid'in bütün tehlikeli ataklarını geliştirdiği ve golü bulduğu kanadı savunan Rafinha oyundan çıkıyor yerine Martinez giriyor. Bayern'de Lahm sağ beke Martinez orta sahaya geçiyor.
-Karşılaşmada 2. yarıya Real Madrid başlıyor.
-Howard Webb ilk yarıdaki son düdüğü çalıyor.
-41. dakikada Real bir kez daha kopya atakla gole çok yaklaştı. Yine sol kanattan ama bu kez Isco ortayı yaptı arka direkte topla buluşan Di Maria müsait pozisyonda topu üstten auta attı.
-40. dakikada Rafinha'nın ara pasında Lahm sağ çaprazdan Real defansının arkasına sarktı. Vuruşunda top yan ağlarda kaldı.
-24. dakikada bu kez sol kanattan Benzema ortayı yaptı, penaltı noktası üzerinde Ronaldo çok müsait pozisyonda topu üstten auta attı.
-GOLL... 19. dakikada Coentrao'nun soldan yaptığı ortayı Benzema tamamladı ve evsahibini öne geçirdi. 1-0
-Maça Bayern Münihli oyuncular başlıyor.



Cristiano Ronaldo... (Foto: Reuters)

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih



24'de çok müsait pozisyonda golü kaçıran Ronaldo... (Foto: AFP)

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih



Fransız golcü 19'da görevini yaptı ve Bernabeu tribünlerini ayağa kaldırdı. (Foto: AFP)

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih



Real Madrid taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken tribünlere de 'Avrupa'nın kralları' pankartı açtılar. (Foto: Twitter)

Real Madrid 1 - 0 Bayern Münih

BAKMADAN GEÇME!