Radyo D yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Radyo D yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2006 00:00

Radyo D’de geçtiğimiz yıl ağustos ayında başlayan değişim tamamlandı. Yapılan yeniliklerle reklam pastasından büyük bir pay alan Radyo D, bir ilke de imza attı. Arabada radyonuzu dinlerken çalan parçanın ismini gördüğünüz gibi, yayınlanan reklamın ve ürünün adını da ekrandan görebiliyorsunuz.

Hakan Gündüz, Fikret, Sarışeker-Sema, Ediz, Kadir, Melon Şapka gibi ünlü programlarıyla dikkat çeken Radyo D, Maltepe Üniversitesi İletişim Kulübü’nün bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Zirvedekiler 2005-2006 İletişim Ödüllerinde de "En İyi Radyo Kanalı " seçildi.

Çocuk kulübü

Kanal D Çocuk Kulübü’nden tanıdığınız Serhan Arslan, Arzu Göğüş ve bilgisayar arkadaşları "Çipçik"in maceraları her Pazar Radyo D’de.

İşte Sarışeker

Sema Özyiğit’in sunduğu Sarışeker, haftaiçi her gün saat 12:00’de dinleyicinin karşısına çıkıyor. Funda Arar, Hande Yener, Gece Yolcuları, Teoman, Feridun Düzağaç, Yüksek Sadakat gibi gündemdeki birçok ismi ve grubu konuk eden Sarışeker, radyo dünyasının en tanınmış ismi.

Radyonun 1 numarası

Tüm zamanların en dengesiz adamı Hakan Gündüz ve ekibi Allahın Cezası Meymenetsiz Herifler hafta içi her sabah Radyo D dinleyicilerine sesleniyor.

Aşkın radyosu

Grubun en genç ve en gözde radyosu SlowTürk, aşk şarkılarıyla dinleyenlerin kalbine dokunmaya tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek ulusal Türkçe sözlü slow müzik radyosu, Kadir Çetin ve Turgay Kargı gibi iki genç isme emanet.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!