PSV'de Ronald Koeman şoku sürüyor

Güncelleme Tarihi:

PSVde Ronald Koeman şoku sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2007 14:07

Hollanda Birinci Ligi'nde SC Heerenveen'e 2-1 deplasmanda yenilerek namağlup unvanını yitiren PSV Eindhoven, Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını düşünmeye başladı.

Haberin Devamı

Bu sabah Eindhoven kentindeki 'De Herdgang' spor kompleksinde yaptığı çalışmayla hazırlıkların Hollanda ayağını tamamlayan PSV Eindhoven, bugün İstanbul'a uçacak. Yarın saat 18:00 de Şükrü Saraçoğlu stadında basın toplantısı düzenleyecek olan PSV'nin geçici teknik direktörü Jan Wouters, PSV'nin son hazırlık antrenmanını saat 18:30'da Şükrü Saraçoğlu'nda yaptıracak.

Dünü dinlenerek geçiren PSV'li futbolcular, bugün yaptıkları Hollanda ayağındaki son çalışmada bir hayli moralsizdiler. Antrenman sonrasında sorularımızı yanıtsız bıraktılar.

Hafta sonunda hem lig birincisi olan, hem de namağlup unvanını elinde bulundurarak çıktığı SC Heerenveen karşılaşmasından 2-1 mağlup olarak lig 3'üncülüğüne düşen PSV'de, Jan Wouters alınan mağlubiyetin tek sorumlusu olarak gösteriliyor. Gomes, Salcido, Marcellis, Alcides, Bakkal, Perez (dk.57 Koevermans), Kromkamp, Simons, Mendez, Farfan (dk.67. Aissati), Lazoviç on biri ile SC Herenveen karşılaşmasına çıkan Jan Wouters, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi ise büyük moral bozukluğu yaşıyor.

Haberin Devamı

Hollanda'da yapılan bugünkü çalışmaya sakat olan Fas kökenli futbolcu İbrahim Affelley katılamadı. Antrenman sonrasında verilen bilgiye göre İbrahim Affelley'ın henüz sakatlığının tam geçmediği belirtilirken, Fenerbahçe karşılaşmasında ise takımdaki yerini alamayacağı belirtildi. Eindhoven'da Fenerbahçe ile oynanan ilk maçta Semih Şentürk'e tükürmesi kameralarla tespit edilip UEFA'dan 4 maç ceza alan Addo ise Hollanda'da kalıyor.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN EN ŞANSLI ADAY MARTİN JOL

Teknik direktör arayışlarını sürdüren PSV Eindhoven'da, Huub Stevens, Dick Advocaat, Fred Rutten ve son olarak Villarreal'i çalıştıran Manuel Pellegrini'nin isminin geçtiği adaylar arasında Martin Jol, en şanslı kişi olarak gösteriliyor. Hollanda kamuoyunda büyük destek verdiği Martin Jol'un en kısa zamanda takımın başına getirilmesi bekleniliyor.

Martin Jol, son olarak İngiliz kulübü Tottenham Hotspur'ta görev yapmıştı. İki hafta önce kulübün görevine son verdiği Hollandalı Martin Jol, sezon sonuna kadar Tottenham Hotspur'la anlaşması bulunuyor. Martin Jol, bu süre içerisinde herhangi bir kulüple anlaşmazsa Tottenham'dan 1 milyon paund alacak.

Haberin Devamı

Martin Jol, PSV Eindhoven'dan teklif aldığını doğrularken, zorlu maçlar öncesi takımın başına geçerek alınacak başarısız sonuçlarda hedef adam olma endişesi yaşayan teknik direktör Jol'un, zorlu maçlar serisi sonrası takımın başına geçeceği tahmin ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!