Protesto

Güncelleme Tarihi:

Protesto
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2007 00:00

Aziz Yıldırım, önceki sezon şampiyonluğun kaybedildiği maçta tartıştığı yeşil siyahlı yöneticileri protesto edip, protokol tribünü yerine karşılaşmayı asbaşkan Mahmut Uslu ile birlikte 3. sıradan seyretti.

F.BAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan koltuk protestosu... Önceki sezon şampiyonluğu Denizli’de kaybeden ve 1-1 biten karşılaşmanın devre arasında yeşil siyahlı yöneticilerle tartışan Aziz Yıldırım, dünkü maçta protokol tribününde kendisine ayrılan yere oturmadı. Yıldırım, Asbaşkan Mahmut Uslu ile birlikte üçüncü sıradan maçı seyretti. Denizlispor Başkanı Ali İpek’in yanında en önde ayrılan yere F.Bahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir oturdu.

Gazeteler kızdırdı

Denizli’de maç günleri yayınlanan Sadyum ve Yeşil Siyah adlı spor gazeteleri dün, "Welcome to repaublic of Turkey" ve "Ötüve de Horozum, Gene Ötüve Horozum" başlıklarıyla çıktı.

Denizlisporlu yöneticilerin ve stat yetkililerinin, bu gazeteleri, sarı lacivertli futbolcuların oturduğu kulübelere ve protokol tribününün koltuklarının üzerine bırakmaları F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri kızdırdı.

Gazeteleri gören Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Mahmut Uslu’nun bu duruma tepki gösterdikleri gözlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!