Premier Lig'de dev açılış

Güncelleme Tarihi:

Premier Ligde dev açılış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2010 10:45

İngiltere Premier Lig'de 2010-2011 sezonu yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Haberin Devamı

Joe Cole, Michael Ballack, Juliano Belletti, Miroslav Stoch, Deco ve Scott Sinclair gibi önemli isimlerle yollarını ayıran son şampiyon Chelsea, kadrosunu Yossi Benayoun ve Matej Delac ile güçlendirdi. Londra ekibi, Premier Lig'in ilk haftasında TSİ 19.30'da lige 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen West Bromwich Albion'ı ağırlayacak.

Kadrosunu Javier Hernandez, Chris Smalling, ve Tiago Manuel Dias Correia(Bebe) ile güçlendiren Community Shield şampiyonu Manchester United, Ben Foster ve Zoran Tosic ile yollarını ayırdı. Manchester şehrinin kırmızı ekibi, 16 Ağustos Pazartesi günü TSİ 22.00'de ilk haftanın kapanış mücadelesinde ligin yeni ekibi Newcastle United'ı ağırlayacak.

Ligin ilk haftası büyük bir maça sahne olacak. Arsenal, Pazar gününün tek karşılaşmasında TSİ 18.00'de Liverpool'a konuk olacak. Londra temsilcisi, kadrosunu Fransa Ligi'nden Marouane Chamakh ve Laurent Koscielny ile güçlendirirken, Fran Merida, Philippe Senderos, Eduardo, Mikael Silvestre ve Sol Campbell ile yollarını ayırdı. Merseyside ekibi ise Albert Riera, Yossi Benayoun, Philipp Degen ve Nikolay Mihaylov'u takımdan gönderirken, kadrosunu Joe Cole, Milan Jovanovic, Jonjo Shelvey, Danny Wilson ve Christian Poulsen ile güçlendirdi.

Haberin Devamı

Premier Lig'de sezonun açılış karşılaşmasında Tottenham, Cumartesi günü TSİ 14.45'de Manchester City'yi ağırlayacak. Yaklaşık 100 Milyon Euro harcayarak kadrosuna David Silva, Yaya Toure, Jerome Boateng ve Aleksandar Kolarov gibi yıldız isimleri katan Manchester şehrinin mavi ekibi, Nedum Onuoha, Benjani Mwaruwari, Martin Petrov, Sylvinho, Javier Garrido ve Valeri Bojinov ile yollarını ayırdı. Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Londra temsilcisi ise kadrosunu sadece Brezilyalı futbolcu Sandro ile takviye etti.

Tuncay Şanlı'yı kadrosunda bulunduran Stoke City, Cumartesi günü TSİ 17.00'da Wolverhampton'a konuk olacak.

14 AĞUSTOS CUMARTESİ

14:45 Tottenham - Manchester City

17:00 Aston Villa - West Ham

17:00 Blackburn - Everton

17:00 Bolton - Fulham

17:00 Sunderland - Birmingham

17:00 Wigan - Blackpool

Haberin Devamı

17:00 Wolverhampton - Stoke City

19:30 Chelsea - West Bromwich

15 AĞUSTOS PAZAR

18:00 Liverpool - Arsenal

16 AĞUSTOS PAZARTESİ

22:00 Manchester United - Newcastle United

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!