Poyrazoğlu bombaladı

Güncelleme Tarihi:

Poyrazoğlu bombaladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2001 01:45

46 yıllık tiyatrosunun kapısına kilit vuran Haldun Dormen için, ‘‘Başarısızlığı yüzünden tiyatrosunu kapadı’’ diyen ve meslektaşlarının tepkisini çeken Ali Poyrazoğlu, son oyunu ‘‘Ödünç Yaşamlar’’da yine ortalığı karıştıracak. Bu oyunda anılarını anlatan Poyrazoğlu, birçok ünlüyü kızdıracak laflar ediyor.

Kadir İnanır


Böyle olacağı belliydi

Belki birçoğunuz bilmez ama ben Fatsalı'yım. Okulun ilk günü defterlerimi kaplamışım. Sıraya oturdum, kafamı bir çevirdim sıra arkadaşım kim dersiniz. Kadir İnanır. Böyle bir felaket gelebilir mi insanın başına. Benim başıma geldi. Bizim eczanemiz onların da pastanesi vardı. Babasını lafa tutar, şeker çalardık. Sonra da Kadir'in karşısına geçer yerdik. O da, 'Ben de sizin dükkanı soyacağım, çatır çatır yiyeceğim' diyordu. O zamanlarda belliydi adamın böyle çıkacağı.

Yıldız Kenter

İyi ki Moliere onu görmedi

O hanım o kadar cimridir ki Moliere onu görseydi inanın, ‘‘Cimri’’yi yeniden yazardı. Bir gün 180 bin lira kazanmıştım. O parayı cebime koydum ve Yıldız Hanım'ın karşısına çıktım. Kazandığım parayı söyledim. Yıldız Hanım bana, ‘‘Bu kadar çok parayı nasıl harcayacaksın' diye sordu.

Ajda Pekkan

Derisi yerine oturmamıştı

Ajda Pekkan, beraber katıldığım bir davette devrin başbakanı Demirel'den devlet sanatçısı unvanı alacaktı. Yanına kadar götürdüler. Fakat Ajda Hanım hiç gülemedi. Çünkü yeni estetik yaptırmıştı ve derisi yerine oturmamıştı.

Metin Akpınar

Gece gündüz demeden içer

Devlet sanatçısı seçilmişiz çağrıldık. Metin'i aradım birlikte gidelim diye. Demez mi trenle gidelim. Onun trenle gitmesi demek içmek demek. İçe içe Ankara'ya gittik. Otele yerleştik. Metin orada içki masası kurdurdu. Yine içti.

Müjde Ar

Parmaklansın diye

Tiyatro ile birlikte bir Anadolu turnesine gideceğiz. Müjde Ar'ı da davet ettik. Arada parmaklansın diye.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!