Poyraz Karayel dizisinin merakla beklenen 60.bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel dizisinin merakla beklenen 60.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 08:00

Poyraz Karayel bu hafta efsane bir bölümle daha ekranlara gelecek. Poyraz Karayel dizisinin 60.bölümünde şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Ayşegül'ün bilgi almak için ona yaklaşmasını yanlış anlayan Neşet, Ayşegül'e evlenme teklifi ediyor. Peki şimdi Poyraz ne yapacak? İşte Poyraz Karayel 60.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Poyraz Karayel'de bu hafta yaşananlar yine izleyenleri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Tüm duyguların yer aldığı Poyraz Karayel'de bu hafta heyecan ve aksiyon dolu sahneler vardı. Romantik sahneler de eksik olmadı tabi.. Taş Kafa'da artık evlenmek için ilk adımı attı. İşte Poyraz Karayel son bölümde yaşananlar..

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE İZLE

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Neşet’e çevirdiği oyun sonucunda Neşet’in tüm itiraflarını kaydetmiştir.Tek amacı bunları Ayşegül’e dinletip Neşet’in gerçek yüzünü göstermektir. Ayşegül ise İhsan’ın kendisini takip ettiğini fark eder. İhsan onlardan kaçmaya çalışır ama yakalanır, hapse yollanır. İhsan yine de boş durmaz. Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını Neşet’e duyurmak için her yolu dener.

Bu arada Poyraz, Ayşegül’ü Neşet konusunda ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bu da Poyraz’ı delirtir. Ayşegül mecburen Neşet’e yakın davranmaya devam eder. Ama bu sefer yakın davranması işe yarar. Aldığı bilgiyle kilit isim Aysen Berk’i bulmak için bir maceraya girişirler. Ayşegül’ün ona davranışlarından iyice gaza gelen Neşet’in ise Ayşegül’e bir sürprizi vardır. Fakat bu sürpriz hem Neşet hem Ayşegül için çok başka sürprizleri beraberinde getirecektir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 60. BÖLÜM FRAGMANI

 

Poyraz Karayel dizisinin merakla beklenen 60.bölüm fragmanı yayınlandı


POYRAZ KARAYEL 59.BÖLÜM FRAGMANI


POYRAZ KARAYEL 58.BÖLÜM ÖZETİ

Heisenberg sandıkları kişinin Aysen Berk adında bir kadın olduğunu hem Ayşegül hem de Poyrazlar farklı şekillerde öğrenmişlerdir. İki taraf da Aysen Berk’in peşine düşer. Ama Aysen Berk’i ele geçiren Poyrazlar olur.

Bu duruma çok sinirlenen savcı, Ayşegül’e rest çeker. Ayşegül ne yapıp edip Poyrazlardan Aysen Berk’in saklandığı yeri öğrenmek zorundadır. Bu arada Aysen Berk’in kaçırılması Neşet’i de harekete geçirir. Ayşegül ise savcıya bilgi taşımak için Neşet’e yakın davranmaya çalışmaktadır. Ayşegül’ün Neşet’e bu yakın davranışları İhsan’ı şüphelendirir. İhsan Ayşegül’ün peşine düşer. Poyraz ise Neşet’in peşindedir.

Haberin Devamı

Neşet Poyraz’ın kendisini çözdüğünü anlayınca ölümcül bir karar verir. Ama tek ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olan Poyraz değildir...

BAKMADAN GEÇME!